arrow
profile_image
Luc1
od 1. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na sunny_:

A kde jsi přesně?já v Londýně. Cottage je fakt moc dobrej, já ted kupuju ještě ten obyč. nakrájím do toho jarní cibulku, cherry rajčátka a malinko pl. hořčice a chutná to taky báječně.

arrow
profile_image
Luc1
od 1. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na mička:

Teda, to vypadá nádherně!!

arrow
profile_image
Luc1
od 1. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Čím bych mohla nahradit kypřící prášek?? ten v Anglii asi neseženu.

arrow
profile_image
mička
od 6. 11. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Luc1: Četla jsem na internetu, že jej lze nahradit - Vinným kamenem, neboli pečící prášek bez fosfátů který se kupuje v prodejnách se zdravou výživou. Ale nevím, nezkoušela jsem to. Jinak se dá prý nakypřit těsto i našlehanýma bílkama se studenou vodou. Ale asi né tak jako s kypřícím práškem

arrow
Neprodává v Bazaru

Cituji Luc1: ten v Anglii asi neseženu.

oni v anglii nemají kypřící prášek? A jak pečou?.. ..Chci tam jet jako au-pair, tak at vím jak budu dětem péct..

arrow
profile_image
Kimm
od 23. 9. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji mička: pečenou ovesnou kaši

mičko, to je nádhera! Máš ji krásnější než já )

arrow
profile_image
Luc1
od 1. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Možná mají, ale vůbec netuším jak se to tady jmenuje. V Itálii jsem kypřící prášek nesehnala, vozila mi ho mamka z CR

arrow
profile_image
Kimm
od 23. 9. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Luc1: nahradit kypřící prášek

Jedlou sodou.

Jinak to mi připadá jako hloupost, že by tam neměli kypřicí prášek, přece jenom, čtu blogy různých kuchařů a pečou tam pokaždé s tím.

arrow
profile_image
Kimm
od 23. 9. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Luc1: jak se to tady jmenuje

Co třeba baking powder?

arrow
profile_image
mička
od 6. 11. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Kimm: jééé díky, ale ty jsi ji měla ale taky moc pěknou, úplně jsi mě tím navnadila že jsem jí musela taky upéct. A přiznám se, že už se těším na zítřejší odpolední svačinku až si jí dám s kávou. Mi osobně chutná moc!! A příště zkusím zase jiné ovoce.

arrow
profile_image
Kimm
od 23. 9. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na mička:
Mě taky moc chutná, ale má rodinka už ji stihla po upečení celou sníst
Jinak já dneska zkoušela banánové muffiny

Bannov muffiny

arrow
profile_image
Luc1
od 1. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Kimm:

Zkusím zapátrat.Pokud ho seženu, tak pozítří taky upeču.

arrow
profile_image
Kimm
od 23. 9. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Luc1:
Určitě koukni Kamarádka v Anglii žije už několik let a co vím tak si vesele peče, horší je to ve Švýcarsku - tam žije moje teta a nemají tam jeden druh mouky (teď ale přesně nevím jestli hrubou nebo polohrubou )

arrow
profile_image
stanisek
od 17. 3. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Reaguji na Kimm: ty jsou supeer

arrow
profile_image
Luc1
od 1. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

V Itálii taky nebyla hrubá mouka. Ten cottage se jmenuje pineapple British cottage chees. Je fakt výbornej!! Zítra jdu shánět ten kypřící prášek. Kolik KJ má ta pečená oves. kaše? U Kim v blogu jsem to nenašla.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené