skorepinka
Cituji Inava: Je důležité, aby si chyby nedělala - tělo se musí na hubnutní připravit, když ho občas ošálíš, raději nic dolů nepustí. Měj stále grafy u sebe a než se naučíš automaticky rozdělovat, vždy kontroluj, co kam paptří a co by si neměla. Pak teprve máš šanci podle dělenky jít s váhou dolů
Tak,tak.
Ketrin
Jelikož to u mě jde pomalejc,protože ji držím po druhé a před tím jsem tělíčko mučila jinýma dietama,tak mu trvalo 2 měsíce,než si uvědomilo,že to myslím vážně.Teprve po dvou měsících se nastartovalo a co týden to kilčo dle.
Papinka
to j právě nevim vůbec jak to maj.Takže nebudu tvrdit jak to je..ale asi to je tak jak říkáš
a když jsem k obědu dělala brambory s houbovocuketovou omáčkou zalitou smetanou je to dobře nebo ne?
Vždycky si uvědom, odkud to pochází, občas to pomůže. Brambory jsou kytka a smetana je (já si vždycky představím kravičku ) Měj u sebe úpořád tabulku, já ji mám v kuchyni na skříni
Papinka
jenom cuketa houby a dochucený trochou podravky a kmínu..a vidíš a to jsem našla udajně na receptech na dělenou stravu co jsem si našla na netu
Papinka
taky jsem si říkala že se ti vypíšu a nalepim si to na zed.abych to měla před očima a věděla jsem co a jak
ketrin88
Pozor,je víc druhů děleného stravování.L.K. to má založené na vázání se jednotlivých potravin na sebe.Pokud chceš používat smetanu při kytičkách,tak je rostlinnou bez přídavku cukru.
Teď jsem právě dovečeřela - jsem dnes jako témeř každý den na kytičkách. Takže brambory na loupačku s cibulkou, s kečupem a navrh čerstvá petrželka. Cibulku jsem smažila na trošce olivového oleje, do kterého jsem dala několik kapek vody. Krásně se nastavil a cibulka byla jedna báseň.
K tomu kečupu - jak jsem už psala dělám si ho sama, ale nemám ho zase tolik, aby mi vystačil na celý rok. Takže používám i kupovaný. Mám před sebou HEINZ TOMATO KETCHUP a myslím, že se tady nemusíme obávat nějakých jedů.
Složení: rajčata, kvasný ocet,cukr/ten se rozloží - tzn. nevadí/ jedlá sůl, extrakty bylin a koření, obsahuje celer, koření.
Není v něm nic, čeho bychom se měly obávat.
Jako přílohu okurkový salát: okurky nakrájet na kolečka, přidat sůl, plátky česneku, vodu, ocet a nakonec posypat pepřem - tento salát se dělá hodně na Slovensku a je moc dobrý.
Moc jsem si pochutnala a jídlo bylo za chvilku připravené.
ketrin No, ono všechnop, co se má nálepku BIO zase nemusí být BIO. A pak, ty bio věci jsou celkem drahé, takže myslím, že pokud člověk koupí občas kečup jak psala Inava, určitě se tělu nějakých jedů nedostane. V porovnání s tím, co je okolo nás za b....l, je to pohodička.
Dneska už ani nemám večer hlad, kolem páté jsem zbouchala celé tvarůžky
Papinka
Teď jsem dovečeřela.Udělala jsem pizzu s pomocí mé dcery a byla fakt moc dobrá.Půl jsem si dala dnes a druhou jsem si nechala na zítřek.Celá roďka se oblizovala.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.