amanda1
já zas znám většinu chlapů kteří chtějí ženskou akorát, ne vychrtlou. mám 59/167, tak akorát a to je pro mého muže málo.
Amanda - jasný, čoko ke zvěři, je to mléčnej výrobek. fakt neuškodí. já ji jim ve velkym a taky netloustnu. teda teď už sem ji hodně omezila, páč se snažim dost hubnout a kazila by mi reputaci
a hořká - tim líp!
Altanera; No ja jsem ted po liposukci ,krome rukou a lytek me vzal vse. Ten muj by vychrtlinu take nechtel ale je pravda ze cvicit musim. Dnes jsem zacla pomalu cvicit. S delenou stravou teprve zacinam, tak v tom lehce tapu co jako s cim. Po krame chodim s tahakem. No ale dostanu se do toho.Amanda
Ciriel; Ja ji take omezila ale obcas bych bez me oblibene horke neprezila. Amanda
amanda1
já se taky učím a docela to jde rychle.
Já se v knížce od Kořínkové dočetla, že sušený hrách a fazole jsou kytka, ale sterilizovaný hrách a fazole lusky jsou neutrál-moc smysl mi to nedává, ale řídím se tím a hrách sterilizovaný jím k masu i kytkám-snad špatně nedělám...
Mé oblíbené "dělené" jídlo:
Na tefonku dám na plátky nakrájené žampióny - buď na sucho, nebo na trošku oleje. Podusím je, trochu posolím a na to dám prohřát podélně rozkrojený hermelín. MŇAM
Medina; To zkusim. Dekuji za napad Amanda
Tak jsem se právě naprala květákovým mozečkem s bramborem... uff...
Dneska jsem tedy rozhodně hlady netrpěla, taková dieta se mi líbí
Teď mě tak napadá, ten květák je se žloutkem, čili bych to klidně mohla jíst i v masový den, samozřejmě bez brambor...že?
Zítra si dám maso a uvidím... Budu se snažit to nějak střídat, páč by mi chybělo pečivo, kdybych jedla jen maso.
Dneska jsem si chtěla koupit ty ořechy v karobu, ale měli jen arašídy a ty se přece nedoporučujou. Takže jsem nekoupila nic, zítra zkusím jinej obchůdek...
Simona
Podle mě jde o to, že sušený hrách a fazole jsou dozrálé, to jest škrobovité, kdežto sterilovaný hrášek, stejně jako třeba mražený, ještě není tak škrobový a tak je zelenina, totéž fazolky.
JABLEČNÝ KOLÁČ:
250g polohrubé mouky (já ale dávám 150g polohrubé a 100g celozrnné špaldové mouky), 90g tuku, 6 polévkových lžic studené vody, 1 rovná čajová lžička prášku do pečiva a špetka soli. Všechny přísady zpracuješ v těsto a dáš do lednice tak na půl hodiny. Pak těsto rozdělíš na třetiny, ze dou třetin vyválíš klatou placku kterou dáš do koláčové formy (já to peču ve staré pánvi o průměru 28cm), rovnoměrně propícháš vidličkou, posypeš opraženými obilnými klíčky nebo strouhankou z graham. rohlíku (klíčky jsou ale lepší, chutnají jako oříšky) a poleješ polévkovu lžící medu. Pak nandáš nastrouhaná jablka, zase poleješ lžící medu, posypeš skořicí a nakonec opět klíčky. Ze zbytku těsta vyválíš zase kulatou placku a tou celý koláč přikryješ. Přes "deklík" přehneš těsto ze spodní placky a spojíš aby byl koláč uzavřenej. Potřeš sojovým mlékem a dáš péct tak asi na půl hodinky.Po doečení můžeš ještě jednou potřít mlékem aby se leskl. 2. den je lepší.
Celerové karbanátky:
500g celeru, 200g eidamu, 200g sálamu (např. turisty), 4 stroužky česneku, 2 vejce, l lžíce hořčice, 1 lžička soli, špetka mletého pepře, špetka majoránky, 50ml oleje. Přihustit strouhaným sýrrem. Celer očistěte a nastrouhejte nahrubo. Stejně tak i sýr a salám. Vše vložte do mísy, přidejte utřený česnek, vejce, hořčici, cibulisůl, pepř, majoránku, a něco na zahuštění. Vypracujte těsto. Vložte do vymazaného pekáčku a také potřete. Pečte při 200stupních 8-10 minut, popř. smažte na oleji
amanda1
ja ze zacatku mela v diari a v penezence ofoceny graf z knizky od Korinkove a kdyz jsem si nebyla jista, kam co patri, tak to v obchode nebo i v restauraci otevrela a kontrolovala Sice jsem vypadala jako debil, ale co
Simona
s tím hráškem si taky nejsem 100% jistá. Mám pocit, že jsem někde vyčetla, že hrášek, fazolky a kukuřice jsou stejně kytky, tak nevím. RAdši je nejím s masem, co kdyby náhodou...
Adina
ten mozeček si ve zvířátkový den dej klidně s celýma vejcema, dle chuti Já když peču, tak mi většinou zbydou bílky, tak si pak strašně ráda dělám vaječné omelety se sýrem a zeleninou a vždycky se neskutečně těším
lily30
recept na koláč vypadá skvěle, dávám do sbírky
Mám taky ještě jeden recept, který doma naprosto milujeme.
CELEROVÝ NÁKYP
- celer
- oškrabané brambory
- cibule a česnek (já na 2 lidi dávám tak 3 velké cibule a půl palice česneku)
- husté sojové mléko
- sůl, pepř, sladká papirka
Na pánvi osmahnout cibuli s česnekem, ochutit solí a pepřem.
Do zapékací misky dát dolů brambory na cca 0,5cm kolečka a posolíme. Na brambory položit na 0,5cm plátky nakrájený celer. Na celer dáme směs cibule s česnekem a na tuto směs zase nakrájené brambory.
V hrnku umícháme sojové mléko - já dávám do 250ml tak 6-7 lžic, aby bylo hustší. Do mléka zamícháme sůl, pepř a docela dost červené papriky, tuto směs nalijeme do zapékací misky - miska musí být tak do 2/3 plná, když je moc, tak to vykypí ven, když málo, tak to není ono
No a dáme do trouby péct na 250, trvá to cca 35-40 minut a je to moc dobré
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.