Já už používám jen žervné a lučinu...dá se na to zvyknout

arrow
profile_image
bedrunela mojeid
od 11. 11. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji netík: když ono je máslo a máslo. Teď je těžké najít kvalitní máslo. A taky pohodlnost je lučina, lehce se natře. Zatímco máslo z lednice - to je nemožný.

to je fakt, není máslo jako máslo.
Já kupuju teď Horácké máslo, s tím jsem spokojená i můj náročnější manžel V Albertu běžně.
máslo mám v máslence ve špajzu, v lednici ne

arrow
profile_image
Polárka
od 31. 7. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

jedině máslo, nechápu lidi co jedí takový hnus jako je např.Rama, tady se po revoluci lidi tak nechali oblbnout, až je to k nevíře...

arrow
profile_image
bedrunela mojeid
od 11. 11. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji Selmice: To máslo bez tuku

to existuje?
máslo je přece tuk

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Máslo je opravdu zdravé a pokud vám chutná, není třeba zaměňovat. Jen se musí koukat, kolik ho namažeš, jelikož u tuků platí dvojnásob, že velké množství škodí Já momentálně občas namažu na chleba cottage a přes to šunku a je to dietnější. No ale salám bych na to nedala, to už není dietka

arrow
profile_image
bedrunela mojeid
od 11. 11. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji darig: No ale salám bych na to nedala, to už není dietka

salám taky nejím, když si uvědomím co tam všechno pomelou, včetně očiček slepiček a pařátků.. fuj.. bléé, přenechám jiným, kteří se můžou utlouct po levných salámech

Máslo je ideálně mazat tak, aby se zalepily dírky v chlebu. To stačí bohatě.
Cottage je výborný zdroj kvalitních bílkovin, takže super volba.

arrow
profile_image
Simii
od 24. 4. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na bedrunela: Ono to není máslo, ale zřejmě něco jako margarín, v UK tomu řikají spread. Viz wiki

URL klik tady

myslí se toto pomazánkové máslo?

arrow
profile_image
Red_fire
od 5. 11. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji darig: Máslo je opravdu zdravé a pokud vám chutná, není třeba zaměňovat. Jen se musí koukat, kolik ho namažeš, jelikož u tuků platí dvojnásob, že velké množství škodí Já momentálně občas namažu na chleba cottage a přes to šunku a je to dietnější. No ale salám bych na to nedala, to už není dietka

Naprosto souhlasím - spíš bych pouvažovala o nějaké obměně (různé doma vyrobené pomazánky z tvarohu, koření a zeleniny), ale másla jako takového bych se nevzdávala. (Je ale fakt, že nějaké "aro" máslo z jednoty nekupovala, to už raději to žervé...)

Ale pomazánkové máslo už by se nahradit dalo - a možná i mělo.

Cituji netík: Pak kupuju odtučněný tvaroh a dělám pomazánky různé

No odtučněný tvaroh není snad ani k jídlu

arrow
profile_image
netík
od 1. 7. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na Laky: na pomazánku super - tam stejně má působit jen jako "lepící složka" a chuť dělá to co je v něm - jinak k jídlu kupuju polotučný. Tučný nevezmu do pusy vůbec mi nechutná.

Cituji netík: na pomazánku super

Když něčemu seberou tuk,tak to je nutno něčím zahustit,takže přidají škroby........to můžeš do té pomazánky nasypat Solamyl a zalít vodou a bude to stejné ještě k tomu ušetříš.

Cituji panda08: hele jedla jsi ho někdy?

Jo,zkus z něho upéct buchty on normálně zmizí,prostě po upečení v těch buchtách je maličko nějaké sraženiny a jinak nic.

Cituji panda08: Ale na studeno na pomazánky je mnohem šlehanější, jemnější..ne tak hutný..

Složení....to je důležité ne konzistence.

arrow
profile_image
Lucrezia
od 26. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji Laky: ložení....to je důležité ne konzistence.

souhlas, konzistence je mi šumák, důležité je složení

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené