Já už používám jen žervné a lučinu...dá se na to zvyknout
Cituji netík: když ono je máslo a máslo. Teď je těžké najít kvalitní máslo. A taky pohodlnost je lučina, lehce se natře. Zatímco máslo z lednice - to je nemožný.
to je fakt, není máslo jako máslo.
Já kupuju teď Horácké máslo, s tím jsem spokojená i můj náročnější manžel V Albertu běžně.
máslo mám v máslence ve špajzu, v lednici ne
jedině máslo, nechápu lidi co jedí takový hnus jako je např.Rama, tady se po revoluci lidi tak nechali oblbnout, až je to k nevíře...
méně než
10 příspěvků
Máslo je opravdu zdravé a pokud vám chutná, není třeba zaměňovat. Jen se musí koukat, kolik ho namažeš, jelikož u tuků platí dvojnásob, že velké množství škodí Já momentálně občas namažu na chleba cottage a přes to šunku a je to dietnější. No ale salám bych na to nedala, to už není dietka
Cituji darig: No ale salám bych na to nedala, to už není dietka
salám taky nejím, když si uvědomím co tam všechno pomelou, včetně očiček slepiček a pařátků.. fuj.. bléé, přenechám jiným, kteří se můžou utlouct po levných salámech
Máslo je ideálně mazat tak, aby se zalepily dírky v chlebu. To stačí bohatě.
Cottage je výborný zdroj kvalitních bílkovin, takže super volba.
Cituji darig: Máslo je opravdu zdravé a pokud vám chutná, není třeba zaměňovat. Jen se musí koukat, kolik ho namažeš, jelikož u tuků platí dvojnásob, že velké množství škodí Já momentálně občas namažu na chleba cottage a přes to šunku a je to dietnější. No ale salám bych na to nedala, to už není dietka
Naprosto souhlasím - spíš bych pouvažovala o nějaké obměně (různé doma vyrobené pomazánky z tvarohu, koření a zeleniny), ale másla jako takového bych se nevzdávala. (Je ale fakt, že nějaké "aro" máslo z jednoty nekupovala, to už raději to žervé...)
Ale pomazánkové máslo už by se nahradit dalo - a možná i mělo.
Cituji netík: Pak kupuju odtučněný tvaroh a dělám pomazánky různé
No odtučněný tvaroh není snad ani k jídlu
Reaguji na Laky: na pomazánku super - tam stejně má působit jen jako "lepící složka" a chuť dělá to co je v něm - jinak k jídlu kupuju polotučný. Tučný nevezmu do pusy vůbec mi nechutná.
Cituji netík: na pomazánku super
Když něčemu seberou tuk,tak to je nutno něčím zahustit,takže přidají škroby........to můžeš do té pomazánky nasypat Solamyl a zalít vodou a bude to stejné ještě k tomu ušetříš.
Cituji panda08: hele jedla jsi ho někdy?
Jo,zkus z něho upéct buchty on normálně zmizí,prostě po upečení v těch buchtách je maličko nějaké sraženiny a jinak nic.
Cituji panda08: Ale na studeno na pomazánky je mnohem šlehanější, jemnější..ne tak hutný..
Složení....to je důležité ne konzistence.
Cituji Laky: ložení....to je důležité ne konzistence.
souhlas, konzistence je mi šumák, důležité je složení
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.