jím všechny pecičky z -jablka, melouny, hroznové víno.. tedy ale nejím ty od broskví,meruněk,manga atd. bojím se že by mi uvízli v krku
te´d když čtu poslední koment. tak mě napadlo že vlastně posledního půl roku jím jablka tak že je oloupu a sním jen tu slupku.. jen je pak problém najít někoho kdo sní to samotné jablko
já je nejím, ptz po rozkousnutí jsou hořké (stejně jako u melounu) a zničí mi celkovou chuť hroznu - totéž když je dávám třeba na studený dort, vždycky vypeckuju
Jinak dobré mohou být na vyprazdňování D jinak nevím..
Většinou ty pecičky jím, ale ta hořkost se mi teda moc nezamlouvám. Ale občas si dám tu práci a vybírám je. A meloun jím jedině bez pecek.
Jím je, většinou se mi povede do nich nekousnout Ale bezpeckaté jsou daleko lepší...Naopak u melounu je vydloubávám Ale u hroznů ne, úplně by mi je to zkazilo...
Reaguji na pajuska27: Já právě taky dost často slupnu celé jablko a zůstane mi jen šťopka a to černý dole, co neumím pojmenovat
Cituji kyticka777: posledního půl roku jím jablka tak že je oloupu a sním jen tu slupku.. jen je pak problém najít někoho kdo sní to samotné jablko
Tak to je mazec znám lidi, co to jí přesně naopak, ale že by někdo jedl jen šlupku, tak o tom jsem neslyšela
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.