Jednoznačně Zdeněk!
No on mluví trochu vulgárně, ale k němu to patří a už mi to od něj ani nezní nepatřičně...
Hóóódně se mi líbí, jak vyhazuje polotovary a zvláště šlehačky ve sprejích!
Myslím, že pan Pohlreich ví, o čem je vaření a umí si poradit i se vším ostatním, co se týká vedení kuchyně, příprav a hygieny. O čemž u pana Babici silně pochybuji. Alespoň tu bílo zástěru by si mohl vzít, přes tu svojí fialovou košili!
Za mě určitě Zdenda. Je to moc fajn člověk, ví, co dělá. Nehraje si na machra, i když by mohl. A taky je díl od dílu hodnější. Ano, šéfe, miluju.
Nevim, proč by měl být machr na specialitky, naopak, snaží se uvařit co nejlépe z čerstvých surovin, lehce dostupných a udělat z toho jídlo, který nejen dobře chutná, ale i vypadá, je originální.
To, co vaří Babica, umí každá průměrná kuchařka, ale nekritizuju ho, mně prostě symaptický není, ale vim, že třeba pro chlapy, je to prima praxe na vaření.
Pan Polhreich ani nemá pořad o vaření, nedá se to srovnávat s Babicou, je fajn, že stihne objet aspoň pár restaurací a ty se snad dají " do pucu".
A že mu někdy ujede sprostý slovo..no a, je to chlap, takhle mluví všichni a na druhou stranu se mu ani nedivim, když vejde do kuchyně a tam je pneumatika..taky je to na režisérovi, mohl by to vystříhat, ale dává to tam schválně.
Nejlepší hláška od Babicy:"Dejte tam vejce a když vejce nemáte, tak ho tam nedávejte.."
A nejlepší hláška od Zdendy? "Přece ti sem nepřijde ňákej vošoust z lyží a neporučí si čápa s mákem" To jsem šla do kolen
Scooby
No jo , zaspala jsem dobu, to mi je podobný , to sem se na ně tak těšila, ale včera taky dobrý.
Jeho by měli povinně poslat do všech restaurací .Opravdu jim tam poradí a pomůže. A že je sprostej? No když vidím jak jsou kolikrát mimo a nechápou nebo neuměj nic, tak kdo by z nich nebyl.
My Pohlreichovi říkáme doma Kruciprdel. (Přítelovi se to hrozně líbí) Dneska budeme mít spaghetti pomodoro, protože na to byl recept, jak byl v tý školní jídelně. A opravdu - zdánlivě je to jídlo odbejvačka, pár surovin, ale pěkně se prodraží
Určitě Pohlreich a jeho pořad, díky kterýmu se člověk aspoň trošku podívá do zákulisí českých hospod a začne si pak trošku vybírat kde a co jíst... Babicovy dobroty je obyč kuchařskej pořad, kterých už bylo... To už je lepší Kuchařská pohotovost na ČT1 A btw. doporučuju zajít na jídlo do Café Imperial, kde je Pohlreich šéfkuchařem, je to super zážitek!
Jedině Zdeněk, navíc mi Babica připomíná jednoho mého neoblíbenýho strýce
Klidně můžete vkládat i oblíbené hlášky těchto dvou
Za mě:
Babica:žampionová omáčka bez hub (už to tady jednou je)
Pohlreich: Krucipr..
určitě zdeněk a ty jeho hlášky jsou fakt super, např. nestuj tam jak necky u půdy nebo ta jeho kulturistická sestava...fakt z něho mám moc...
byla jste už některá v Café Imperial?
U mě vede Zdeněk Pohlreich .Na tento pořad se moc ráda dívám, vždycky se u něj dobře pobavím ... je to k dobru věci, ale trochu se bojím, aby ty restaurace i přesto, že dostanou nálepku, nebyli třeba po půl roce tam kde to bylo. Třeba zleniví a řeknou si... no, nálepku už máme, tak o co jde. Nemusí to tak být, ale může.
Jinak ty jeho hlášky .... ježiš, já jsem utahanej, jak šnůra od haj.zlu
jsem nervozní jak sáňky v létě
jestli tohle je pepřovka, tak já jsem svatá pana orleánská
Zdenda určitě .....100% ví o čem mluví a ví co dělá, spojuje trdiční přístup s moderními trendy, ale zachovává taky klasiku českou.... vzhledem k mému vzdělání, mám s gastronomií hodně zkušeností a přikláním se k Zdenkovi....a taky ráda koukám na kluci v akci....a co se českých příloh zeleninových týká.... když chci zeleninu, dám si salát a nebudu lovit na talíři "zteplalou" zeleninu od jídla ))
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.