Jako osobnost ani jeden, z pana Pohlreicha občas přímo srší hulvátský,z pana Babici-slabomyslnost.
Jako kuchař - Pohlreich, protože a neboť, když vařím určité jídlo, patří do něj patřičné suroviny, ne "náhražky"...pak z toho nevyjde třeba ratatouile, ale neidentifikovatelná "směs", něco co s tím jídlem nemá nic společného. A uvažte, že když si to pak objedná osoba trpící specifickými alergiemi, tak bude mít problém. (Což se mi stalo). Na takové jídlo z náhražek, patří jiný název. A tečka.
Cituji Kaca10: Jednoznačně Pohlreich. Je fakt výbornej . Babicu nesnáším.
přesně tak .. zapnu Babicovy dobroty a nemůžu poslouchat jak říká žloudek,dám tam špetku sole .. a další jeho výrazy
Fandím Zdendovi, je super a jeho pořad si nikdy nenechám ujít:Vulgarismy mi u něj nevadí, jako slušnák by on určitě vypadal divně, k němu tahle mluva prostě patří.Češi mu jí rádi odpouští, je to pan kuchař a mistr ve svém oboru.
Sice jsem vůbec nečetla tuhle diskuzi a tudíž nevím co už je či není napsáno ale chtěla bych říct, že Babica vůůbec není kuchař!! V Německu sice vařil ale škrábal tam brambory a dělal pomocnou sílu a né šéfkuchaře.. a navíc od lidí ze štábu jsem se doslechla že při natáčení dost chlastá... Zdeněk Pohlreich je sice trošku drsnější ale je to pan kuchař a něco umí a proto srovnávat tyhle dva diametrálně odlišné lidi je nesmysl...
Jednoznačně Zdeněk Pohlreich,to je kuchař.
Babicovy dobroty jsem viděla párkrát a přijde mi,že naházet na pánev různé potraviny a pak orestované vykydnout na talíř zvládne i průlměrně cvičená opice,na to není potřeba recept.Za mě ten pán jménem Babica žádná hitparáda.
dahilla
Cituji dahilla: Babica vůůbec není kuchař!
Tak mám před sebou březnový Hobby blesk a je tu rozhovor s Babicou.
Píše, že vystudoval hotelovou školu a vydal se na kuchařskou dráhu. Učil se v Hotelu Palace, pracoval v Interhotelu Praha, Ambassadoru, Olympiku a v Alcronu...
No tak mu asi křivdíme,, asi by měl umět vařit...
tlapka6
hotelovku vystudoval kde kdo a to, že se někdo učí či pracuje ve známých restauracích neznamená, že tam pracuje na vyšším postu a dosahuje vyšších kvalit..Babica lítal z jednoho místa na druhé protože ho po pár měsících vždy vyhodili.... Za dobrým kuchařem stojí jeho práce a to že někdo nezná základní technologické postupy, nezná názvy jídel které vaří a je naprosto neprofesionální.. to opravdu mluví za vše..
když vidim ty recepty co dělá Babica, tak teda hnus.... za mě jednoznačně Pohlreich
Leni86
Souhlas. Dívala jsem se párkrát na toho Babicu a dělal tam jakýsi maso byla to myslím krůta nejsem si ted jistá. ale osmalh dost velkej kus masa na pánvi a pak to začal krájet a dali tam pohled z blízka a z toho masa tekla ta voda s trochou krve no fuj nebylo to hotový to jídlo.
Příjde mi že všechno to vaří až moc krátkou dobu
Cituji tlapka6: taky nyva a knoky .....no nemá žádnou úroveň
Cituji Chillys: žloudek,dám tam špetku
Cituji Chillys: sole .. a další jeho výrazy
Holky fakt jste mě pobavily. Válí se tady smíchy- slzy tečou. Jsem po opce, tak snad mi napopraskaly stehy. Taky mi je z něho špatně, když ho vidím.
Cituji avanta: Babica mi přijde jak nemytej, neupravenej,
Přesně. Mně ten chlap taky tak nějak smrdí. Jinak Babica je vyučenej kuchař, ale z mýho pohledu vaří tak nějak "lopaťácky".
Zdéňa to je jiný kafíčko.Líbí se mi, že klade důraz hlavně na kvalitní potraviny a když vaří, má to úroveň. A ty jeho hlášky prostě miluju. Je to osobnost.
Souhlasím s MissHilton, Babica nemá žádně pořádné zkušenosti, je schopen všeho. Čekám, kdy přijde s kuřetem na divočákovi s mandarinkami a vše zapečeno s nivou.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.