Reaguji na Tiakia:
Tak si beru radu k srdci Je fakt, že samotný krém bude chuťově výtečný sám o sobě i bez Margotky, ale stejně mě zajímá, jak to s ní chutná, když je to v tolika receptech chválené. Takže to nejspíš udělám pro sebe (jen pro zajímavost) v malém množství, které pak nepoužiju do dortu
Reaguji na evelene: Je to klasický univerzální krém (ten první)...záleží jen na doplněné přísadě, zde čokoládě. Místo mouky a gustinu dávám dětskou krupičku a celá vejce.Místo másla dávám heru dělá krém jemnější a ne tak těžký.
Cituji evelene: stejně mě zajímá, jak to sní chutná, když je to v tolika receptech chválené
Bude výborný Margot strouhám do krému k palačinkám (nasmažím jich pár talířů, udělám několik krémů a debužírujeme), smíchám s tvarohem a zakysanou smetanou a vždycky je snědený jako první, je to dobrota, stejně tak margotková buchta je u nás nejoblíbenější (kefírová + 2 strouhané margotky).
Tak holky, hlásím, že jsem se bála uplně zbytečně, protože dort měl opravdu velký úspěch. I já sama jsem se divila, jak se mi podařilo všechno namíchat a ochutit. Přítel si moc pochutnal a říkal, že je to lepší dort jak ze Světozoru Margotku jsem nakonec dala a neudělala jsem chybu, krém suprově doladila, ale nepřebíjela tam tu základní chuť a žádné drobky v krému také nebyly
Děkuji všem za rady a téma uzavírám
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.