Cituji bejbee: To je dělá z cementu, ne? Nikdy jsem neviděla želatinu, která by tak rychle ztuhla.
nedělá, normálka Dr. Oetker želatina.
Nakonec mi to teda ztuhlo, ale asi bylo něco špatně, protože se mi ve formičce oddělila "voda" od smetany. Takže cca 0,5 cm (na dně formičky) byl průhledný.
Já dělala panna cottu z 1 litru smetany, dala jsem 6 plátků želatiny Dr. Oetker a neztuhlo mi to ani po 6 hod. Bylo mi řečeno že jsem dala málo želatiny. Nalila jsem to zpět ho hrnce, rozehřála, přidala jsem ještě sáček želatiny a bylo to už OK.
Cituji Cindova: Takže cca 0,5 cm (na dně formičky) byl průhledný.
Ale i tak to bylo jedlé,ne?
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.