arrow
profile_image
Faunule
od 16. 9. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Holky poraďte jak a co vařit v remosce? Mám jí doma zastrčenou a ještě jsem jí nevyndala :-/

Reaguji na Faunule:
Funguje to stejně jako když bys dala potravinu v pekáči do trouby

Cituji Faunule: Holky poraďte jak a co vařit v remosce?

Nám nahrazuje troubu takže v podstatě cokoliv. Pečeme tam cukroví, buchty, koláče, kuře, ... cokoliv, i když je u receptu napsáno trouba, tak to přizpůsobíme remosce, nemáme holt na výběr. Ale nic složitého to není

arrow
profile_image
Faunule
od 16. 9. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

A nějaký jednoduchý receptík na zkoušku? O troubu jsem přišla, tak už tu remosku vytáhnout musím..

arrow
Neprodává v Bazaru

Zkus brambory se smetanou - na těch není co zkazit
Vrstva brambor, na to kuřecí nebo vepřové maso, posolit, popepřit, další vrstva brambor, zalít 33% smetanou a šup péct

arrow
profile_image
Mrsetnies
od 14. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

mamka v tom doma peče snad všechno a zdá se mi to kolikrát lepší než z trouby

arrow
profile_image
Faunule
od 16. 9. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Pavluša: skvělé a čím se to vymaže?.. určitě vyzkouším možná už dnes! Děkuju zní to moc dobře

Reaguji na Faunule:
Cibuli na kolečka,žampiony pokrájet,plátky masa osolit,opepřit a upéct můžeš přidat i na kolečka papriku,rajče,cokoliv najdeš v lednici.Příloha rýže,brambory,hranolky nebo rohlík

Cituji Faunule: A nějaký jednoduchý receptík na zkoušku? O troubu jsem přišla, tak už tu remosku vytáhnout musím..

Zkus kuře na začátek s tou smetanou, nebo jakkoliv jinak, pak nějakou jednoduchou buchtu, třeba bublaninu. Ať se na ni zvykneš ze začátku. Já mám moc ráda žemlovku.

arrow
profile_image
Anetkaa
od 27. 8. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

dělam v ní to co jsem dříve dělala v troubě, pěcu kuře, ryby...

arrow
profile_image
Murphy
od 21. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

VIP

normálne na ofi webe remoska sú recepty URL a uk verzia URL, kniha je tiež vydaná

S remoskou pracuju nejraději. Dělám v ní zapečené těstoviny nebo zapečené brambory, plátky masa se sýrem, rizoto, pečené kuře, králíka, rybu, žemlovku, domácí pizzu (vlastně i tu kupovanou mraženou), peču v ní výbornou rýži jako přílohu k jídlům...

arrow
profile_image
cutworm mojeid
od 8. 3. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Peču v ní všechno jako v normální troubě. Sice si nemůžeš upravit teplotu, ale na těch 180 je taková univerzální teplota. Když dělám sekanou a mám jí hodně (je skoro po horní okraj), dám přes ní ještě alobal, aby se nepřipalovala, a na konci ho sundám a pěkně se udělá krusta. Mám jí od Vánoc a dělala jsem v ní snad všechno. Jen si musíš dávat pozor, je v ní všechno udělaný rychleji než v troubě. Přeci jen se vyhřívá menší plocha...

arrow
profile_image
Faunule
od 16. 9. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Holky děkuju, začínám se těšit na ty jídla! Mňamka

mám remosku a klasickou troubu už skoro vůbec nepoužívám,v remosce maso není třeba ani moc podlejvat,pěkně se peče ve vlastní štávě...

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené