Holky poraďte jak a co vařit v remosce? Mám jí doma zastrčenou a ještě jsem jí nevyndala :-/
Reaguji na Faunule:
Funguje to stejně jako když bys dala potravinu v pekáči do trouby
Cituji Faunule: Holky poraďte jak a co vařit v remosce?
Nám nahrazuje troubu takže v podstatě cokoliv. Pečeme tam cukroví, buchty, koláče, kuře, ... cokoliv, i když je u receptu napsáno trouba, tak to přizpůsobíme remosce, nemáme holt na výběr. Ale nic složitého to není
A nějaký jednoduchý receptík na zkoušku? O troubu jsem přišla, tak už tu remosku vytáhnout musím..
Zkus brambory se smetanou - na těch není co zkazit
Vrstva brambor, na to kuřecí nebo vepřové maso, posolit, popepřit, další vrstva brambor, zalít 33% smetanou a šup péct
Pavluša: skvělé a čím se to vymaže?.. určitě vyzkouším možná už dnes! Děkuju zní to moc dobře
Reaguji na Faunule:
Cibuli na kolečka,žampiony pokrájet,plátky masa osolit,opepřit a upéct můžeš přidat i na kolečka papriku,rajče,cokoliv najdeš v lednici.Příloha rýže,brambory,hranolky nebo rohlík
Cituji Faunule: A nějaký jednoduchý receptík na zkoušku? O troubu jsem přišla, tak už tu remosku vytáhnout musím..
Zkus kuře na začátek s tou smetanou, nebo jakkoliv jinak, pak nějakou jednoduchou buchtu, třeba bublaninu. Ať se na ni zvykneš ze začátku. Já mám moc ráda žemlovku.
S remoskou pracuju nejraději. Dělám v ní zapečené těstoviny nebo zapečené brambory, plátky masa se sýrem, rizoto, pečené kuře, králíka, rybu, žemlovku, domácí pizzu (vlastně i tu kupovanou mraženou), peču v ní výbornou rýži jako přílohu k jídlům...
Peču v ní všechno jako v normální troubě. Sice si nemůžeš upravit teplotu, ale na těch 180 je taková univerzální teplota. Když dělám sekanou a mám jí hodně (je skoro po horní okraj), dám přes ní ještě alobal, aby se nepřipalovala, a na konci ho sundám a pěkně se udělá krusta. Mám jí od Vánoc a dělala jsem v ní snad všechno. Jen si musíš dávat pozor, je v ní všechno udělaný rychleji než v troubě. Přeci jen se vyhřívá menší plocha...
mám remosku a klasickou troubu už skoro vůbec nepoužívám,v remosce maso není třeba ani moc podlejvat,pěkně se peče ve vlastní štávě...
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.