mapred
Souhlasím s příspěvkem MAPRED - zkoušela jsem tento poměr v týdnu poprvé - jedno Salko (Tatra) na 200g jemně strouhaného kokosu (přidala jsem navíc drcenou Dellissu) a směs nechala dle návodu přes noc odležet. Tím se docílí, že se kokos nasákne a pak se můžeme rozhodnout, zda přidat Salko či kokos, ale hmota byla tak akorát a i při vkládání celé mandle šly dělat krásně kuličky. Obalit následně v kokosu to šlo už hůř, ale při namočení do smetany se tento nedostatek odstranil
recept na rafaelo
1 salko
1 kostka 100% tuku , iva atd.
tuk rozehřeju nechám vychladit a pak do něj naleju salko a vyšlehám šlehačem pak nechám ztuhnout , poté dělám kuličky do ní píchnu mandli , až potom obaluji v kokosu , dovnitř žádný kokos nedávám
mikkýsek
To by mohlo být dobrý! A kolik toho tak z jednoho salka je? A neroztéká se to při pokojové teplotě?
Cituji magda77: co dělat když mi hmota(salko, kokos) na kuličky nedrzí po hromadě a pořád se to drolí?
Já bych kápla vaječňák...
1EPE
sca 35 -40 ks záleží jak velké děláš , já dělám miniatury do malých papírových košíčků.
těsto dobře drží samozřejmě při pokojové teplotě nejsou úplně tvrdé ale neroztékají se , toto je původní recept na rafaelo a kdo ho ode mě dostal nemůže vynachválit , zkus to
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.