arrow
profile_image
Marge1980
od 16. 2. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Jinak mě ještě napadlo, padl tu nějaký recept na sladkominu z listového těsta. Dobré dělené jídlo je závin z listového těsta, ale na slano - já ho většinou plním žampiony, cibulí, brokolicí, květákem či cuketou, většinou co je. Nepotírám ho zvrchu ničím, jenom upeču a je to moc dobré

Marge 1980
díky za radu, dnes jdu nakupovat sama, tak to všechno v obchoďáku proštuduji. Začíná mě bavit sledovat co s čím se může a nebo nemůže. Akorát musím každý den vařit kvůli manželovi, ale to snad nějak vydržím. Horší to bude až půjdu na tu opku, jak to sám zmákne. Nemá čas se zabývat takovými věcmi a holka by mu uvařila ale je pořád pryč.

arrow
profile_image
Marge1980
od 16. 2. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Atanera
treba se manzel vzchopi a zacne varit Myslim, ze to psala Magdinka, ze takto postupne a nenasilne prevychovala sveho manzela

Ták se ještě zase zeptám...jíte sojové maso v kytičkovém dni? V tom 1.grafu jsem ji našla mezi rostlinama, ale stejně se radši ptám, abych to neporušila...
No a pak se chci vás zkušenějších zeptat na med...Používáte ho ve zvířátkovém dni?...V tom prvním grafu v první knize je mezi kytičkama, a pak dál je už neutrál...Napadla mě ke snídani třeba vaječná omeleta s medem...ale chci zhubnout, tak abych neudělala nějakou špatnou kombinaci...Jsem totiž v testovacím týdnu a jestli zhubnu, přidají se ke mě kamarádky
Jinak musím říct, že je to strašně fajn. Opravdu mám víc energie a je to snad první "dietka" , která mě nějak nedeptá a začíná mě i bavit....Ještě abych trochu zhubla...ale podle toho co píšete, tak už se na to těším!

Ciriel
já držet dietu měsíc a nezhubnout nic, tak se na to vykašlu. To jsi dobrá když jsi dokázala vydržet, však to stálo asi za to

arrow
profile_image
lily30
od 31. 12. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

med ve zvířátkách nepoužívám vůbec, podle mě z živočišnou skupinou nemá nic společného,takže jen v kytkách

Ohledně třtinového cukru : to je normální cukr jen nebělený, takže je nevhodný jedině fruktozu nebo umělé sladidlo pro diabetiky.

Ten závin co tu někdo psal s květákem atd, je dobrý . Dobré je naplnit i list.těsto špenátem a česnekem, taky dobrá kombinace, nebo kysané zelí a hříbky.

Můžete si udělat i pizzu domácí těsto, kečup, zeleninku, sojový salámek a místo sýra uzené tofu chutná to podobně a máte pocit,že jste si dala pizzu!

arrow
profile_image
lily30
od 31. 12. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Simona

sojové maso a sojové výrobky můžeš všechno patří do kytek, ale když budeš jíst hodně sojových výrobků v týdnu nepůjde váha tak rychle dolů jde to spíš pomaleji ale hubne se po tom ,
taky dost nadýmá. Ale já ho mám ráda!!!

A ramu bych si nedávala vůbec, třeba v udržovací fázi Graf 3 už sem tam jo ,ale pro začátek určitě ne!

arrow
profile_image
Marge1980
od 16. 2. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

lily30
Ohledně třtinového cukru : to je normální cukr jen nebělený,
fakt? myslela jsem, ze cukr, co normalne kupujeme tady, je repny a ten trtinovy je neco jineho... Aspon na krabicce jsou vzdycky namalovane neco jak bambusove vyhonky a pisou tam, ze je z nejakeho ostrova a jak je dobry... Tak nevim, mam v tom nejak zmatek...

arrow
profile_image
Marge1980
od 16. 2. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

neco jsem o tom trtinovem cukru nasla

Co je to třtinový cukr?
Je to přírodní sladidlo vyráběné z cukrové třtiny neboli cukrovníku. Tento cukr je hrubozrnný, jantarově zlaté barvy s jemnou máslovou chutí a příjemnou vůní po jablku, karamelu či medu.

Jak se vyrábí
Již před tisíci lety se vařil z nasekané cukrové třtiny hustý sladký sirup. Třtinový cukr se vyrábí pomocí krystalizace z čerstvé třtinové šťávy, přičemž neprochází na rozdíl od bílého řepného cukru rafinováním, takže neobsahuje žádné zbytkové chemikálie. Čistí se pouze sedimentací a filtrací.

Jaké látky obsahuje
Na počátku minulého století platilo, že čím je cukr bělejší, tím je kvalitnější. Ozývaly se však zpočátku ojedinělé, později v sedmdesátých letech již častější, hlasy lékařů a odborníků na výživu, kteří upozorňovali na to, jak se cenné látky čištěním potravin a cukru ztrácejí. Jde především o vlákninu, minerály, vitamíny a enzymy. Přírodní třtinový cukr má vyšší obsah zbytkové melasy, která oplývá cennými látkami pro lidský organismus. Podle obsahu melasy se rozlišují různé druhy přírodního třtinového cukru: od světlého skoro bílého po téměř černý melasový cukr. Výrobkem ekologického zemědělství je bio přírodní třtinový cukr, je to vlastně zkrystalizovaná čerstvá třtinová šťáva.

Pro vsechny;Devcata nevite kde na internetu najit nejake recepty na vareni podle delene stravy? dekuji Amanda

Ahoj holky...tak jsem pátý den na dělenné stravě a docela mi to vyhovuje...Jsem zvědavá jestli bude v pondělí nějaká změna na váze-protože se nijak moc neomezuju-zdá se mi dokonce, že jím víc než předtím...ale třeba je to jen pocit...Ale srovnám-li to z jinýma dietama, tak mě nepřepadají žádné záchvaty žravosti...a dokonce nemám chuť mlsat...což je fajn...

Dneska jsem byla nakupovat a mrkla jsem kolik stojí fruktoza...docela drahá...tak zůstanu u medu a umělého sladidla...A naštvalo mě, že jsem v regále nenašla sušené sojové mléko-tak zamířím zítra do lékárny...Dneska jsem druhý den na kytičkách, protože jsem byla na brigádě a fakt mě nenapadlo, co bych si vzala do práce na svačinu, když pečivo být při zvířátkách nejde...Asi my fakt ale víc vyhovujou ty zvířecí dny...

Pak jsem si chtěla koupit muesli a při studování návodu jsem zjistila, že všude je buď cukr a nebo kukuřičné lupínky...tak jsem si koupila ovesné vločky...

Jak to máte s olejem, používáte jen olivový nebo i klasický rostlinný?...Ptám se pořád, abych nedělala zbytečné chyby...a v pondělí se pak nedivila, že žádná změna nenastala...

arrow
profile_image
SweetHarmony
od 13. 8. 2006
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Je, to se to tu krásně rozjíždí.
Jen tak dál, ať je co nejvíc provozujících lidí a já nemusím na návštěvách pořád dokola vysvětlovat, že typické kombinace jídel prostě nejím. ))

Jíst "dělěně" je fakt supr a vždy, když si člověk dovolí míchanej exces, tak to pořádně pocítí. Ale vysvětlujte to člověku, co to nezažil.

A ovocná snídaně forever!!!

arrow
profile_image
Ciriel
od 22. 7. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Simona - med je neutrál. třeba takovej jogurt (tvaroh) s medem i zažene chuť na sladký. nebo do čaje, na pečovo, kamkoliv...

olej neřešim, takže klasika slunečnice.

SweetHarmony - už víc lidí (nebo možná ty víckrát) tu psalo o těch ovocných snídaních - mohla by jsi mi, prosím tě, k tomu něco víc napsat? to si je děláš i ve zvířecim dni? ale pak čekáš tu určenou dobu, ne??
co je na nich tak extra?

děkuju

Ciriel
Omlouvám se, že odpovídám na dotaz, který nebyl pro mě, ale já taky přísahám na ovocné snídaně. Ráno si dám pár kousků ovoce a pak až obědvám - dřív se k jídlu stejně nedostanu - takže mezitím ovoce dávno z žaludku zmizí a můžu si dát, co chci. Takže pro mě osobně to má dvě výhody: 1) to řeší mou až chorobnou závislost na ovoci, protože tímhle způsobem si ho můžu dát denně, a 2) mám celé dopoledne na to, abych si rozmyslela, na jaký den mám vlastně chuť, páč hned po probuzení řeším spíš to, jestli rozlepit dřív pravé nebo levé oko, a na jiné jídlo než ovoce nemám ani pomyšlení.

arrow
profile_image
Marge1980
od 16. 2. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ronnie, Sweet Harmony
A kdyz si date ovocnou snidani, tak pak uz nemate do obeda hlad? Mela bych strach, ze mi za hodinu bude hodne krucet v brise, protoze snidam kolem 7 hodiny a obedvam po 12. ale ovoce taky miluju a je pravda to, co pisete.
kolik toho ovoce k snidani snite? Nejak se neomezujete s mnozstvim?

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené