arrow
profile_image
manolla
od 20. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Nevíte čím bych mohla nahradit tvaroh nebo co přidat za přísady?Žiji v zahraničí,takže ho zde nemají.Chtěla jsem udělat tvarohový dort,zkusila jsem tam dát místo něj ricotu,jenže ta je skoro bez chuti,takže z toho byl pudink s piškotami

arrow
profile_image
atrama
od 29. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Pomazánkovým máslem bez příchuti,jde nahradit, ale nevím jestli ho v zahraničí mají.

arrow
profile_image
manolla
od 20. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

mají philadelfii a takové,ale mě to chutí moc tvaroh nepřipomíná. Zkusím,díky

arrow
profile_image
pehot
od 27. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

No, vzhledem k tomu, že philadelfia se celkem běžně používá na cheescake a v ČR ho někteří experti zkouší dělat z tvarohu ,tak myslím, že to půjde i obráceně - místo tvarohu použij philadelfii. Já bych se toho nebála.

Zkus mascarpone. Dává se do tiramisu, které tady v tomhle moučníku nahrazují také tvarohem, lučinou apod.

Cituji manolla: Žiji v zahraničí,takže ho zde nemají

Která země nemá tvaroh?
To snad není ani možný.

arrow
profile_image
manolla
od 20. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Laky
itálie-mají ricotu,jenže ta je bez chuti

manolla
aha,no náš tvaroh taky není žádná chuťová hitparáda.
Tak do toho nacpi žloutky a vanilku.

arrow
profile_image
elesse
od 12. 7. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

myslim, že místo tvarohu asi mascarpone... ale je dost tučný a taky ho musíš ochutit. možná bych ho zkusila smíchat s riccotou nebo s jogurtem (ale to pak asi bude víc do kysela...)

arrow
profile_image
pehot
od 27. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

manolla
ale vždyť tvaroh taky nemá zrovna extra chuť. Já myslím, že ta ricotta je tvarohu dost podobná. Co máš v plánu za koláč? Hoď recept.

arrow
profile_image
manolla
od 20. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

díky,tak já to nějak vyzkouším,přítel stejně neví, jak by to mělo chutnat

arrow
profile_image
manolla
od 20. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

nepečený tvarohový dort
250g másla,250g tvarohu,100g cukru+50do pudinku,1,25vanil. pudinku+pul litru mléka,2žloutky,2dětské piškoty,ovoce,šlhačka
Z másla,žloutků a cukru se udělá pěna,do které se po trochách vmíchává uvařený zchladlý pudink.Dno formy se vyloží piškoty,na to se dá krém,potom ovoce,piškoty a nakonec znovu krém.Dá se to do ledničky přes noc a pak se ozdobí šlehačkou a ovocem

Ta ricota je moc jemná a ten pudink ji chutí přebije.Ten náš tvaroh je sice sám osobě hnusnej,ale v v buchtách a krémech mi chutná

arrow
profile_image
mikkýsek
od 29. 11. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

a co žervé ??

arrow
profile_image
elesse
od 12. 7. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

žervé je samo o sobě spíš slaný, ne? nebo se dosoluje? nikdy mě nenapadlo to vydávat za něco jinýho než sýr..

arrow
profile_image
pehot
od 27. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji manolla: Ta ricota je moc jemná a ten pudink ji chutí přebije

jj, v tomto případě to je jasné. Chybí jí taková ta tvarohová nakyslost a v množství 3/4 kila hmoty (puding + máslo) se 250gr ztratí jako nic. Ovšem s tím ti nepomůže ani philadelphia a už vůbec ne mascarpone - ty jsou ještě jemnější.
Ještě mě napadlo přidat trochu zakysaný smetany nebo hodně hustý jogurt (řecký),aby to dostalo takový ten "nakyslý šmak"

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené