1. . .6789
arrow
profile_image
Tiakia
od 1. 4. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Lillly1:
Proč používáš umělé sladidlo?Jsi diabetik?
Pro zdravého člověka je umělé sladidlo nevhodné!

Jinak mlsat zdravě se dají harribo medvídci

arrow
profile_image
zulajda
od 17. 6. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Lillly1: Zrovna dnes jsem četla-nezkoušela,ale mám na to hroznou chut-pitta chleba rozkrájet a dát do trouby opéct k tomu z jogurtu dresing-co vy na to,je to dietní??

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Cituji Tiakia: Proč používáš umělé sladidlo?Jsi diabetik?

taky to nechápu. A myslím, že není ani diabetik, to by nemohla moc často zmiňovaný ovocný salát

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

jinak můj tip na ovocný salát je: Rozinky naložit do rumu, vydlabat meloun (to není ovoce, ale je moc dobrý, v létě ochladí a zároveň nenašpiním nádobí, protože poslouží i jako miska ) a pak do toho nakrájet různé druhy ovoce, nechat vychladit. Na léto jak dělaný a ten rum zamotá hlavu

Jinak teda se to dá i bez toho chlastu

arrow
profile_image
Lillly1
od 31. 10. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji Tiakia: Proč používáš umělé sladidlo?Jsi diabetik?

vím, že to není nejzdravější... ale mám lepší pocit,než všude cpát cukr samozřejmě sladím i cukrem a medem...kombinuju to...

arrow
profile_image
Siiri
od 18. 6. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Lillly1: vím, že to není nejzdravější

Použij třeba stevii, ale i tak nechápu, proč dáváš do ovocneho salátu ještě cukr...to musí být děsně přeslazene.

arrow
profile_image
Lillly1
od 31. 10. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na Siiri:
přislazuju malinko..rozhodně to není přeslazený...btw.nad stévií jsem uvažovala už jsem ji měla včera v košíku,ale někdo psal,že chutná uměle,tak sem ji vrátila...no každopádně určitě někdy vyzkouším

arrow
profile_image
Lillly1
od 31. 10. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Jinak když už bombóny, tak ještě víc než harribo doporučuju bonbóny Ricola-švýcarské bylinné bombóny bez curku... jsou i s ovocnou přichutí i pálivé-mám raději pálivé-po nich není už tolik chuť na sladké ale výborné jsou všechny druhy

arrow
profile_image
Red_fire
od 5. 11. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Zamilovala jsem si pomazánku z tahini (rozmixovaná sezamová semínka) a medu - pár lžiček tahini dám do misky, lehce ochutím medem, rozmíchám a baštím buď samotné, nebo na celozrnném pečivu

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené