Ahoj děvčata,
mám takový dotaz? Je lepší chodit do závodky na teplý oběd (výběr ze 4 menu) - polévka plus druhé jídlo a držet po zbytek dne "dietku" nebo raději nosit jídlo do práce - obědvám většinou cottage a tmavé pečivo a zelenina, nebo tvaroh, ale je to pořád dokola. Tak jak? poraďte nebo jaké máte zkušenosti? Díky
Lilac
Já bych chodila do závodky, z polívky snědla jen vývary a ze druhého jen půlku porce bez omáček a pod. Druhou půlku šoupneš do krabičky a za dvě tři hoďky máš další jídlo zdarma. Samozřejmě z nabídky vybrat to nejdietnější - brambory nebo rýži a drůbeží maso nebo rybu.
Lilac
Udělala bych to samé co radí Janka100. Nenudeš mít jídelníček moc jednotvárný a hubnutí ti bude více vyhovovat. Když se nemůžu vyhnout jídlu v restauraci dávám si čistý vývar( nudle nechám) z druhého sním maso + zeleninovou oblohu.
Lilac
Přikláním se k holkám, lépe něco poctivého, než improvizovat stále s pečivem nebo studenými jídly.
Dokonce máme i pátý výběr - dieta, ale to se opravdu nedá jíst, zkoušela jsem to, je to pro silné povahy nebo pro nemocné - pracuji v nemocnici. Tak dám na vaše rady a zase začnu chodit na obědy a konzumovat lehčí jídla
Lilac
Některé vařené jídlo(dieta) je natolik nelákavé, že bych měla problém s věčným hladem. Proto mám v práci za oknem pár bílých jogurtů a knuspi chleba, kdyby mi vařené jídlo nesedlo.
Sleduji,že je to tu s tou návštěvností čím dál horšíTo je smutné.Tak vám popřeji dobrou noc.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.