Cituji dadabus: kdy to jíte
Už před Vánocema uždibuju, musím to přeci nejdřív ochutnat, než to dám na stůl, no ne?
A letos plánuju holandské perníčky linecké vanilky, celozrnné pracny - na ty mám už zaděláno a zítra budu péct, příští víkend likérová srdíčka, zázvorky, kaštanová kolečka a naposledy vosí hnízda. A protože se chystám i na vaječný likér, ze zbylých bílků budou určitě makronky.
Ahoj holky,potřebuji poradit,budu dělat tyto kolečka:
http://www.apetitonline.cz/recepty/5461-limetkova- kolecka.html
V krému je smetana,jak dlouho vydrží v chladu na balkoně?Co myslíte?
Reaguji na Tiakia: Děkuji za odpověd,tak to je pěkně málo,to mě štve,nevíš co by se dalo dát místo smetany?Třeba víc másla?
Cituji ave123: by se dalo dát místo smetany?
Bez smetany už to asi bude zase jiné je to holt cukroví k rychlé spotřebě.Udělat,dát na stůl a sníst.
Ahoj, nemáte některá osobně vyzkoušené nějaké cukroví bez lepku? Kamarádce zjistili alergii, tak bych jí chtěla udělat pár kousků jen pro ni, ale ve většině receptů jsou hodně drahé mouky. Zatím jsem zkoušela tyhle kokosové věnečky a taky přirozeně bezlepkové čokoládové lanýže, které se moc povedly, ale chtěla bych zkusit ještě nějaké další.
Cituji Karamelka12: hodně drahé mouky
Tak toho holt nemusíš udělat 5 kg, no pár kousků jak píšeš, tolik drahé nebude. Vzpoměla jsem si na vynikající bezlepkové sušenky Kamila, které bylo kdysi dáávno dostat - a z té "drahé" ( tmavé ) mouky to chutná dost podobně
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.