Jak děláte vaše oblíbené tousty? Klasika šunka, sýr, kečup?
Já mám ráda opekané tousty a mezi ně majonézu, kuřecí kousky masa, sýr, rajče, salát a zase majonéza. Poradila mi je kamarádka a nemůžu se jich nabažit
Anebo na sladko - opéct toust a potřít nutellou a na to kolečka banánu.
Jaké jsou vaše "recepty" ?
přítelovy nejoblíbenější jsou , tavenej sýr, slanina, niva rajče někdy i kečup Moc dobrý
a moje volské oko, listovej špenát šunka sýr
nebo taky jen tousty plněné smaženými vaíčky a kečup
Všechno to je pak zapečený v toustovači
já dělám že vevnitr namažu máslem nebo roztiratelným sýrem dam plátek šunky sýru zavru nechám u pec..a do toho ctverecku plcnu kecup a tatarku prepulim a jim s rajcetem))
Já dělám klasický tousty, akorát když mám, tak si místo sýru dám hermelín, to je pak mňamka .
Reaguji na curlicue: Zajímavé kombinace, by mě nenapadlo Zkusíím
Reaguji na Fellys: Takhle to jí kámoška, nosila je do školy, mňamka
Já mám nejradši, když je uvnitř čistě šunka a sýr.. K tomu si do misky udělám omáčku z tatarky a kečupu, mňam
Jo a nejlepší tousťák u mě je takový se semínky, prodává se v zeleném obalu, nebo čistě bílý Ty tmavé moc nemusím..
My děláme "Rosákovy" tousty, Rosákovy proto, že to ten moderátor jednou ukazoval v nějakym pořadu o vaření, ale nejspíš budou mít jiný název. Náplň spočívá v tom, že se oberou zbytky pečeného kuřete na kousky (prsíčka i stehýnka, je to jedno), smíchá se to s česnekem, majonézou, solí, možná to bude obsahovat ještě něco a bohužel nevím, v jakém poměru, ale je to fakt mňaminka. Jinak si je dělám ještě třeba tak, že potřu hořčicí (klidně i kremžskou), na to dám sýr, pak tvrdý salám (ale osvědčil se mi jen nějaký, př. vysočina, dá se ale i měkký) zase sýr (toho sýra fakt hodně, třeba i 4 plátky (2+2 kolem toho salámu)), klidně to ještě dokydám kečupem. Je to možná trošku prasárnička a jde pak špatně zavřít toustovač, ale nevadí
Cituji Kubacis: Je to možná trošku prasárnička a jde pak špatně zavřít toustovač, ale nevadí
zajímavé chutě )
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.