Nene, když dáš dostatek kokosu, tak se to dá tvarovat. Jen při tvarování musíte namáčet ruce ve vodě, nebo budete u toho zuřit jako já.
Cituji Laky: Bála bych se toho tlaku v papiňáku.
Fakt se nemusíš bát, mám nový papiňák a včera jsem ho právě zkoušela s tím Salkem a vše OK.
Cituji ammalka: Fakt se nemusíš bát, mám nový papiňák a včera jsem ho právě zkoušela s tím Salkem a vše OK.
Asi to bude tím,že mi tlakáč od Tescomy bouchnul....teda ne přímo jako bomba,ale začala z něho podél víka utíkat bokem pára a tlakem sletěl ze sporáku a vesele rotoval po podlaze v kuchyni....hovězí polévka byla všude i na stropě,takže od té doby už mám strach a ani jsem další nekoupila.
Byla tam nějak skříplá těsnící guma nebo co,ventil byl OK.
Cituji Laky: tlakem sletěl ze sporáku a vesele rotoval po podlaze
Jo tak to muselo být super. No my včera s manželem snad u toho kastrolu stáli, manža říkal, že nebude malovat před Vánocemi
Čaute, využiju zde diskuze o zrakamelizovaném salku - krémy z něj dělám poměrně často, sou oblíbené, ale nemám papiňák, takže jsou tři hodiny na vaření + hromada času na vychladnutí docela dlouhé. Zvlášť, když pečení tak nějak neplánuji, když je chuť, něco udělám. Teď v obchodech vídám od Tatry výrobek, který je, podobně jako Jesenka či Piknik, v tubě, a má to být karamel http://www.tatramleko.cz/vyrobky-tubove-vyrobky-po wer-caramel.php . Zkoušla jste to některá? Napadlo mě, jestli by se to nedalo použít jako náhrada, v podstatě již hotové. Díkec
to tubové by možná nemuselo být špatné. jde taky o to, jestli se cenově víc nevyplatí si to salko uvařit... ale existuje ještě něco karamelového v tubě a to je pěkně hnusný
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.