Plánuju na zítra udělat rizoto se zeleninou a do toho lososa. Ale netuším, jak toho lososa udělat, aby v tom rizotu byl dobrý. Máte nějaké rady a tipy?
Tak do rizota by jsi mohla dát jak uzeného lososa, který už žádnou další úpravu nevyžaduje, tak čerstvou rybu. Já bych asi volila čerstvého, nakrájeného na kostky. Přidala bych ho na pánvičku až už bude zelenina hotová a jen bych ho nechala zlehka orestovat, ale fakt jen dvě minutky, aby se nevysušil, je opravdu rychle hotový. Já ho dávám do koprové omáčky tak, že když jí dovařím, vhodím na kostičky nakrájený losos a už vůbec nevařím, sám v té horké omáčce za chvilinku dojde. Tak ať se povede
méně než
10 příspěvků
Dala bych tam určitě čerstvého lososa a nebo lehce ugrilovaného. Každému vyhovuje něco jiného.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.