petulkaaa
já si chtěla koupit od Madety, protože vím, že jsi psala, že ti chutná více, ale od madety tam nebyl, jen meggle
taky jsem vyzkoušela cottage od meggle i od madety chutnají mi oba, meggle je víc "sýrový", madeta taková smetanová...
Já si za chvilku půjdu vařit oběd. Dneska si budu dělat vepřové kostky na přírodně se zeleninkou a brambory. A co vy máte dneska na oběd? Já mám poslední dobou problém pořád něco vymýšlet. Dřív mi nevadilo jíst každý večer 2 rohlíky se šunkou, ale teď nechci jíst pořád to stejný, tak pořád vymýšlím a vymýšlím
já dnes budu mít játru jako řízek, je to jediná vnitřnost která mi chutná a navíc nemá až tak moc KJ s bramborem, a zítra budu dělat tvarohové karbanátky
nízkotučný tvaroh - ale nejlepší na to je ta 250 g kostka - ty ostatní jsou moc tekuté a karboše by nedržely
strouhanka na zahuštění
jedno vejce
mletá sladká paprika
sůl
majoránka
česnek
To vše se zamíchá a udělají se karbenátky, ty se pak ještě jemně přetřou vejcem obalí ve strouhance a osmáhnou se, já jsem je i kolikrát dělala pod zeleninou a taky se udělaly.
Je to fakt dobré a já se můžu po tom utlouct
Montymimi
tak už vím co budu mít zítra k obědu,
děkuju moc (o:
carolli
brambory pečené v troubě a k tomu kuřecí plátek s žampionama...
to zní taky dobře
Kotatkosarinka
nemáš zač, snad ti to bude chutnat jako mě
Pak si ještě někdy dělám takový tvarohový nákyp, ale ten se dělá s těstovinama tak ten si tak často nedělám a navác mi tolik nechutná jako tvarohové karboše
já můžu jen doporučit do uvařené rýže - ať už studené nebo teplé zamíchat tvaroh, dát trochu skořice, případně rozinky, mandle... je to jednoduché, ale nehorázně dobré!
Já jsem včera dělala filé z mořské štiky. Zkusila jsem je koupit, je to od Nowaca, jsou tam 4 kostky po 100 g, bez přidané vody, což je super, protože z filé většinou teče jenom samá voda. Nic moc jsem od filé nečekala, ale bylo to moooc dobré a chutnalo i příteli Je teď na dietce po slepáku, takže jsem ani nijak moc nekořenila Nechala jsem to rozmrazit, pak jsem ty kousky lehce osolila, opepřila a pokapala citronem. Nechala jsem to chvilku uležet, pak na teflonce na kapce oliváče jsem je opekla. Mňamka K tomu brambory v páře a nějaká zeleninka. Ryby miluju, ale od filé jsem nic moc nečekala (zkušenosti ze školních jídelen ), tohle bylo nejlepší, co jsem jedla. Zítra budeme mít pstruha (taky od Nowaca - podle mě mají úplně nejlepší výrobky), tak se těším Toho jenom osolím, taky trochu opepřím (jen malinko nebo vůbec) a do břicha mu dám plátky citronů. Pak dám péct do trouby na gril, většinou s bramborama na kostičky. Jednoduché a vynikající
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.