Koupila jsem balíček nakládaného zázvoru v domnění, že si pochutnám na lehce pikantní chuti jako jindy, ale tenhle je prostě příšerně ostrý. Nechce se mi ho vyhodit, napadá vás jak z něj tu ostrost dostat, prostě jak ho upravit? Uvažovala jsem nad kuřecím na zázvoru, ale nemám s tím zkušenost a nevím jestli by se zjemnil..

zzvor

arrow
profile_image
Lauritta
od 18. 7. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Mirrore: Smetana nebo kokosové mléko v soté s kuřecím masem ho zjemní.

Reaguji na Lauritta:
Tak jsem to vyzkoušela se smetanou a pomohlo rozmixovala jsem zázvor ve smetaně, zalila tou směsí krůtí a dala zapéct Děkuji za radu!

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené