Holky, poraďte, máte-li některá zkušenost...
Focacciu, nebo-li italský chléb jsem dělala několikrát v domácí pekárně, recept mám určitě správný (koukala jsem i jak dělá Emanuel)... někdy je křupavější někdy je nádýchaný a ten den pokaždé výborný. Druhý den je ale bohužel jak kámen, nedá se téměř ukousat a to, ať už ho skladuji v mikrotenovém sáčku nebo ne
Máte nějaký grif, aby byla dobrý i den po upečení?
Když foccaciu upeču, tak ji nechám vychladnout v utěrce a pak do mikrotenového sáčku schovám jen tolik, kolik sníme ten den, zbytek schovávám do sáčku do mrazáku. Pak je jen stačí kdykoliv vytáhnout a nechat při pokojové teplotě roztát. A teda občas mi chutná více ta z mrazáku než čerstvě upečená tak můžeš zkusit třeba tohle
dobře, děkuju. To mě nenapadlo jí zamrazit a to zamražuji všechny druhy pečiva a také musím říct, že jsou kolikrát chutnější. Tak zkusím
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.