Ahoj,
máte nějaký návod, jak ,,motat" šunku na chlebíčky? Hledala jsem návody, ale bohužel neúspěšně. Motá se nějak o palec, ale nedaří se mi to
Děkuji
Reaguji na mardererova:
Tak způsob motání o palec tedy neznám, zkusím popsat, jak to dělám já - mě babička učila: vzít kolečko šunky, naříznout ve spodní části do půlky, takže vzniknou jakoby "šosy", no a pak jeden z těch šosů přeložit (přehrnout) přes ten druhý, je fuk jestli zleva doprava nebo naopak, výsledek je pěkný kornoutek, který na chlebíčku drží a nerozvine se, tedy pokud máš tenké plátky šunky, ze silných to nejde.
Reaguji na Charmeuse: Také dobrý nápad zkusím a uvidím, jak to bude vypadat. O ten palec se to motá a mělo by to vypadat nějak takhle:
sunkovy_salam.jpg
A návod posílám též: tohle je dokonce profi způsob bez nařezávání, ten babča umí taky, já takový profík nejsem, když jsem to zkoušela stejně, tak se mi kornoutek vždy rozvinul.
Dělá se to stejně jako když to naříznete, akorát se to nenařezává, ale omotá kolem toho prstu. No těžko se to vysvětluje
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.