Chtěla bych se zeptat jak pečete štrůdl. Mě téměř vždycky praskne. Né že by to nějak vadilo chuti, ale byla bych ráda kdyby i hezky vypadal.
zkus ho péct víc pozvolna
Já pod jablka nasypu rozdrobené piškoty a než ho dám do trouby, propíchám ho zvrchu vidličkou-pára tak má kudy utéct a neroztrhne se.
Cituji KatuskaBeluska: zkus ho péct víc pozvolna
Když dělám z pivního těsta, tak jo, ale listové dávam do hodně rozpálené trouby, aby vyskočilo, a později trochu stáhnu troubu, takže je to spíš na druhu těsta..
no já listový dělám spíš na slabší stupeň a je to tak akorát
Cituji saluska: Já pod jablka nasypu rozdrobené piškoty a než ho dám do trouby, propíchám ho zvrchu vidličkou-pára tak má kudy utéct a neroztrhne se.
já dávám strouhanej perník (když není tak obyč. strouhanku, nebo nastrouhanej oplatek) a taky propichuju, ale občas se mi to taky stalo, když sem to dala moc naprudko
Jinak ten strouhanej perník doporučuju, má perfektní chuť
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.