Dostala jsem velkou porci zmrzlého masa - bohužel tolik ho nikdy najednou nespotřebuji, tak bych potřebovala poradit nějaký fígl, jak ho co nejlépe ještě zmražené naporcovat. Rozhodně to nechci dělat metodou rozmrazit a zase zamrazit.... Díky všem
Cituji mate: kamarát si tak rezal maso na cirkulárke,
Jojo, nůž na zmrzlé potraviny, stejně to bude asi boj, ale jinak to nepůjde, myslím že má nějaké zuby ten nůž, že to funguje jako pilka
No vzhledem k tomu, že nůž na zmrzlé maso nejspíš nemá (jinak by tu nepsala), tak stejně je možnost to jedině zamrazit celé a použít na nějakou oslavu, kde je více lidí, nebo to použít třeba na tři dny za sebou. Maso vydrží.
Hm, lepší je naporcovat před zamražením no ale co už, kdyžs to tak dostala.
Já bych to celé rozmrazila, uvařila a pak zase zamrazila porce už hotové, snad se tohle do "dvojího zmražení", které by mělo vliv na chuť a konzistenci, nepočítá.
Použít pilu, co máte doma v garáži, mi nepřijde hygienické. Ale napadá mě koupit nějakou levnou menší, třeba za stovku (možná budou mít i levnější - brala bych na kov) - jasně, škoda peněz, když to použiješ jen jednou, na druhou stranu pokud je toho masa tolik a dostala jsi ho, tak by v obchodě stálo určitě víc
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.