Zdravím všechny.
Přítel domů dotáhl od kamaráda nějaký větší kus skopového (nějakou část s kostí, pak něco bez kosti.. Omlouvám se za abstraktní popis ) . S tímhle masem nemám , co se vaření týče, žádné zkušenosti. Máte někdo nějaký dobrý recept, jak se skopovým masem naložit?
Akorát to potřebuji na zítra dopoledne, tak asi bez nějakého nakládání či podobně.
Děkujii
Hodně se dělá na česneku, nám ale takhle nechutná. Takže to je možnost s bramborovým knedlíkem a špenátem. Já dělám třeba špízy nebo namelu a dělám burgery. Třeba i na grilu, to by ted šlo . Musíš dobře odblanit.
Uděláš kašičku z rozmačkaného česneku, mleté rozmarýny, olivového oleje a soli, pořádně potřeš a pomalu dlouho pečeš, až je měkké. Příloha podle chuti.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.