Ahoj, necháváte někdo v lednici vývar delší dobu?Přemýšlím, že bych si ho udělala do zásoby, ale nevím, jak dlouho v lednici (ne v mrazáku) vydrží, když pak dělám polévky nebo omáčky nebo jen zálivky, tak abych jen nabrala a bylo hotovo, budu ráda, když napíšete zkušenosti jak s vývarem masovým, tak zeleninovým, díky
Tak do zásoby to asi není dobrý nápad, spíš zamrazit do nějakých menších mističek, kdy to pak jen vyklopíš a rychle to povolí. Ale v lednici bych ho nenechávala víc jak tři čtyři dny.
Cituji quititek: lepší mrazit, třeba v tvořítkách na led-
?
já taky vývar dávám zamrazit. Schválně dělám kotel, pak si to rozdělim do misek a je super to jen vyndat, rozmrazit ale v lednici ho nechávám taky ty tři dny
Rozhodně zamrazit. V ledničce to už po dvou dnech není ono a tři jsou maximum.
Zamrazit můžeš malé mističky (já třeba používám kelímky od jogurtu - tohle množství mi maximálně vyhovuje)
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.