Nazdárek holky,

při vaření mám problém odhadnout dobu vaření alkoholu přidávaného do jídla - vína apod., sama moc alkohol v jídle nemusím, každopádně si jsem vědoma, že v některých receptech to bez něj prostě nejde.

V receptech se dočítám: vařte,dokuď se neodpaří alkohol. Já tu dobu toho odpaření nepoznám, už z toho důvodu, že mi ten alkohol prostě smrdí a cítím ho v něm pořád, i když by už správně měl být vypařený.

Takže nevíte nějaký recept nebo trik jak poznat dobu, kdy už je alkohol odpařený? Případně jak dlouho ho odpařovat ?

Děkuji moc za názory.

arrow
profile_image
mate
od 21. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

alkohol sa vyparí ešte než začne pokrm vrieť,v jedle ostane chuť po víne alebo koňaku ale bez alkoholu,ktorý vrie už pri asi okolo 70 stupňoch,takže sa z pokrmu vyparí keď ti to začne vrieť,po minúte nieto po ňom stopy.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené