arrow
profile_image
zewnice
od 26. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ahoj holky, dnes se chystám dělat sushi. Nedělám jej poprvé, ale vždy mne zajímala jedna otázka. Nikde na ni nenacházím odpověď. Můžu sushi udělat několik hodin předem? Vím, že se sushi i mrazí, ale zajímá mě to z toho důvodu, za se nepokazí chuť, když bude třeba tři hodiny v lednici. Děkuji za odpověď

arrow
profile_image
debbie
od 21. 2. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Určitě se chuť nepokazí. Jen ho nějakou půlhodinku před konzumací vyndej z lednice a bude stejně dobré, jako čerstvé
Úplně si mě navnadila. Asi pro nějaké skočím

arrow
profile_image
Kikulina
od 28. 9. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

tři hodiny jsou OK, den už není nic moc, mražení je prasárna

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Pár hodin je v pohodě, ale čerstvé jsou čerstvé To si doma pochutnáte, taky bych si je nejradši doma udělala, ale mě se to pořád rozpadává, musím přijít na nějakou taktiku jak na ně

klíďo..jasněě všichni tvrdí, že čerstvé je čerstvé,ale jako co si v čechách pod tím pojmem představit? Tady žádná ryba není moc čerstvá, když se to všechno dováží. Já mám radši, když se ty chutě propojí,takže sushi nechávám aspon 2 hodinky v klidu třeba na táci spíži. Lednice je na to moc studuná... nejraději mám rolky s chicken teriyaki

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Když mám udělat sushi předem, tak udělám rolky, krájím těsně před podáváním. Nigiri se dá přetáhnout potr. fólií, aby neoschlo. Jím za pokojové teploty, skladovat se dá v lednici. Nejlepší je ale čerstvé!

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené