Ahoj holky, dnes se chystám dělat sushi. Nedělám jej poprvé, ale vždy mne zajímala jedna otázka. Nikde na ni nenacházím odpověď. Můžu sushi udělat několik hodin předem? Vím, že se sushi i mrazí, ale zajímá mě to z toho důvodu, za se nepokazí chuť, když bude třeba tři hodiny v lednici. Děkuji za odpověď
Určitě se chuť nepokazí. Jen ho nějakou půlhodinku před konzumací vyndej z lednice a bude stejně dobré, jako čerstvé
Úplně si mě navnadila. Asi pro nějaké skočím
Pár hodin je v pohodě, ale čerstvé jsou čerstvé To si doma pochutnáte, taky bych si je nejradši doma udělala, ale mě se to pořád rozpadává, musím přijít na nějakou taktiku jak na ně
klíďo..jasněě všichni tvrdí, že čerstvé je čerstvé,ale jako co si v čechách pod tím pojmem představit? Tady žádná ryba není moc čerstvá, když se to všechno dováží. Já mám radši, když se ty chutě propojí,takže sushi nechávám aspon 2 hodinky v klidu třeba na táci spíži. Lednice je na to moc studuná... nejraději mám rolky s chicken teriyaki
méně než
10 příspěvků
Když mám udělat sushi předem, tak udělám rolky, krájím těsně před podáváním. Nigiri se dá přetáhnout potr. fólií, aby neoschlo. Jím za pokojové teploty, skladovat se dá v lednici. Nejlepší je ale čerstvé!
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.