arrow
profile_image
krtekpravy
od 5. 6. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ahoj, s Kořínkovou jsem začala nedávno. Potřebovala by jsem poradit jak je to s cukry. Zatím sladím jen medem a glukopürem. Může se i třtinový cukr? Děkuji

krtekpravy
Já třtinový cukr používám... někdo říká, že je ok, někdo říká, že je to špatně.. takže do dneška sama nevím... asi jsem ti moc nepomohla, co?

arrow
profile_image
krtekpravy
od 5. 6. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ale i tak moc, děkuji. Myslím, že každý si to tak nějak udělá po svém. O tom třtinovém jsem se to nikde nedočetla. Mohla bych ještě dotaz?

arrow
profile_image
krtekpravy
od 5. 6. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Jak je to s tou moukou? Chápu bílé pečivo, že je rohlí, veka. Co ale třeba kmínovej chleba, ten se taky nemůže? Musí to být vždycky jen tmavé pečivo?

krtekpravy
Mouku používám normálně světlou, nekupovala jsem si žádnou speciální. A pečivo jím v rostlinkový den jak světlé tak tmavé.. maximálně ti to zbrzdí úbytek na váze..

Takže kmínový chleba je pro mě ok..

arrow
profile_image
Ciriel
od 22. 7. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

polednice

no škola nanic, za pár dnů státnicuju, už je mi fakt zle, učim se dva měsíce v kuse a to je jen jeden předmět. holt někdo si pamatuju ze školy, někdo se pak učí jak idiot

Ciriel
"neklesej na mysli" .. já se taky drtila 2 měsíce .. a měla jsem 3 různé předměty na státnice ... tak budu mooooc držet pěstičky!!! A pak se ozvi!!

Tak jsem právě spořádala tu "nedělenou" omáčku s játrama ... uffff, je mi pěkně těžko

Ciriel
ty jsi tuším psala, že znáš lidi, kteří vařili i omáčky podle dělené stravy, dokážeš mi říct, čím je zahušťovali?? Já mám totiž omáčky moc ráda, ale kvůli mouce je nedělám..
A nebo je dělali ze sojového masa?? - to jsem zatím nezkoušela...

jj to je dobra otazka...porad

arrow
profile_image
janis
od 21. 6. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

polednice

Zkus ze sojového masa udělat segedoš. To jí i můj chlap.
janis

janis
a můžeš napsat recept?? Děkuju

arrow
profile_image
janis
od 21. 6. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Ve vývaru ze zeleniny povaříš kostky sojového masa a necháš nabobtnat.
Zpěníš cibulku do zlatova, přidáš červ.papriku a ty kostky sojového masa překrojíš, aby nebyly tak velké a na té cibulce trochu opečeš. Pak přidáš kvašené zelí a dusíš jen s trochou vody. Doplníš sojovkou, koriandrem a dáš miso místo masoxu /je v prodejnách zdravé výživy a je super/.
No a pak necháš vodu dost vyvřít no a to zahuštění....nastrouhat na jemno brambor a ještě podusit. Jím i samotné, muž s chlebem.

Jen nevím, zda ten brambor je podle dělenky...

janis

arrow
profile_image
janis
od 21. 6. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Hele a kdyby chlap brblal, tak mu uvař klobásku a do jeho porce mu ji nakrájej a má to !!!

janis

janis
Super, děkuju!! Je to podle dělenky... i brambory - ty patří do rostlinek

arrow
profile_image
kari
od 26. 5. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

ahoj,kam mám zařadit meloun,do zeleniny?moc děkuji za odpověď

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené