carodka
dyť jóó, já to už pochopila, že šmakouna bez přílohy i takto jak jsem to napsala...bez sýru samo.
Já zjistila, že pro mne je stejně nejdůležitější nevečeřet sacharidy, tím myslím přílohy a hlavně chleba a rohlíky. To na mne strašně zabírá....
janis
janis
Je fakt,že je to individuální. Někdo musí dělit striktne, tobe třeba stačí nejíst sacharidy na večer...
ahoj holky)
tak šmakoun byl výbornej...udělala jsem ho se sárem a s cuketou-snad se cuketa počíta jako zelenina
jinak jsem se dozvěděla že mlíko není vubec zdravé-jak jsem si myslela...tak jsem ho ze svého jídelníčku vysadila(
a jak Vam jse dělění
mate nekdo nejakej dobrej jídelníček?)
Ahoj holky a Mellisko u mě dělení dostalo včera trhlinu ... no prostě jsem si dala 2 voňavé čersvé housky s normálním máslem ve zvířátkový den.. a večer mi bylo fakt hoooodně špatně... ale byly VYNIKAJÍCÍ
polednice
No jako ja jsem na tom asi podobně..pač jsem v jytičkovej den měla toho šmakouna
a taky mi nebylo nejlip...
achjo..musím začít opravdu zodpovedne...ale fakt nevim jak to zvladnu na dovolene.((((
Mellisska
no o dovolené mi ani nemluv ... když to nedodržím, tak se holt nedá nic dělat a po dovolené najedu nanovo
holky..pořad Vas musím otravovat
hlavně ciriel
kam patří smetana,šlahačka a kari?a brokolice ,cuketa,celer a špetnat-je zepenina nebo rostlinky?.-Dsem zmatena...dík\y
Mellisska
Podle mě je:
smetana a šlehačka - zvíře
Kari - neutrál (je to koření)
brokolice a špenát - zelenina
a cuketu a celer nepoužívám, ale myslím, že taky zelenina..
janis
Ne, proč? Brokolice je zelenina (tu můžeš s oběma skupinama) a vejce a sýr jsou zvířátka... takže naprosto ideální!!
Taky jsem ji tuhle dělala a ještě s květákem a zapekla to v troubě, byla to mňamka
janis
Špatně by jsi to jedla, kdyby sis k tomu dala třeba ještě brambory (rostlina) nebo jakoukoli jinou rostlinnou přílohu
janis
NO POKUD JE BROKOLICE ZELENINA TAK TO MUZE BYT 100%
JSOU TO ZVÍŘATKA-SYR VEJCE A ŠUNKA..
ALE NEVIM CO JE TA BROKOLICE.(((-ALE MYLSIM ZE ZELNINA..
polednice
DEKUJI TI ZA RADU
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.