Reaguji na Klenot Eskortová: Tak vzhledem k tomu, že dávám přednost kvalitě a zdravému "jídlu", tak na osmažení používám buď máslo, olivový olej nebo sádlo, případně kombinaci, pokud nechci, aby chuť jednoho či druhého byla výrazná.
Cituji Sandí: a z čeho potom vaříš? Jen ze sádla?
proč se ti nelíbí vařit na oleji? Já sádlo doma nikdy nemám, nejsem na něm zvyklá a k ničemu ho nepotřebuju.
Cituji Klenot Eskortová: myslím že olej je co se kilojoulů týče menší zlo z těch dvou.. co myslíte?
omyl, všechny tuky mají zhruba stejnou energetickou hodnotu a ty rozdíly v množství, ve kterém se dávají do zásmažky je nevýznamný, dávej co ti chutná
Reaguji na Blanche: tak to chápu právě jsem se ptala protože mě zaskočilo jak jsi psala
Cituji Blanche: Olej, máslo doma nedržím
pochopila jsem,že nedržíš obojí jsem trubka
Cituji Kikulina: proč se ti nelíbí vařit na oleji?
neřekla jsem,že se mi to nelíbí výše jsem uvedla jak jsem to špatně pochopila
Olej, výjimečně sádlo
ja varím na oleji klasickom. Olivový použijem občas a klasické maslo tiež len občas, hlavne ked si to vyžaduje nejaký recept.
Máslo - ale s mírou
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.