arrow
profile_image
Miccy
od 12. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na wmichaela: Jej chybička se vloudila jsem to ale barbar
jinak toho textu pod obrázkem jsem si vědoma, zatím jsem nezjistila, jak se to dá změnit... trošku mi ten blogger.com přijde chaotický.

arrow
profile_image
Miccy
od 12. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na sartre: nudím se jen malinko jen sbírám info, jak to mít hezčí, lepší, čitelnější a co můžu změnit hned, tak změním ale koukám, že když ti může šéf koukat přes rameno, tak to máš určitě taky volnější

arrow
profile_image
wmichaela
od 8. 7. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

64

Jo ono je to šablona taková, žejo? Já se v tom houby vyznám. Já jsem kdysi psala na blog, ale ten udělal muž - ajťák celý sám a já jen pak psala články.
Taky jsem zvědavá na ten šťavnatý kus masa pro pány

arrow
profile_image
Miccy
od 12. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na wmichaela: Jojo, asi taky zaměstnám přítele

arrow
profile_image
Miccy
od 12. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na wmichaela:

Cituji wmichaela: Taky jsem zvědavá na ten šťavnatý kus masa pro pány

Tak to já se na něho těším, ale hold ho budu muset během týdne uvařit, ať to mám i s fotodokumentací "chudák" přítel to odnese

arrow
profile_image
Miccy
od 12. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Jinak formát toho textu pod úvodní fotkou může být způsobený jiným prohlížečem. Já se na to koukám přes chrome a doma přes mozillu a vypadá to normálně, jenom by to chtělo trochu odstavit od toho obrázku. Naopak naprosto příšerně to vypadá v exploreru

fotky jsou základ, budeš to bez nich mít takové chudé. dala bych fotky jak hotových jídel, tak třeba i ingrediencí, nebo třeba u těsta, jak má vypadat to jako pro nás amatéry, když mi z ingrediencí vyleze něco, tak bych ráda zkoukla jestli to má být tekuté nebo tahací
jo a písmo pod úvodní fotkou mám taky divné, nacpané na sobě

arrow
profile_image
Miccy
od 12. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji ThinkTwice: když mi z ingrediencí vyleze něco, tak bych ráda zkoukla jestli to má být tekuté nebo tahací

Jo tak to je velice dobrá připomínka To by tam chybět nemělo Takže jestli se do toho pustím pořádně, tak tam budou fotky postupu, ingrediencí a hlavně výsledku

arrow
profile_image
anake-xx
od 20. 4. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na Miccy: je to super, v rámci časových možností dolaďuj a já budu čerpat a machrovat doma Fotky budou super, až dodáš časem vždy k něčemu

arrow
profile_image
Jannnie
od 26. 10. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Dobrý nápad, líbí se mi recept na tiramisu a asi ho brzy ozkouším, držím palec,aby se Ti blog dařil a přibylo dostatek dalších zajímavých receptů s fotkami

arrow
profile_image
nikiee
od 12. 9. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Já si myslím, že jsou fotky důležité. Když třeba nějaký recept neznám, tak abych věděla, jak to má přibližně vypadat Pro začátek bych tam dala nějaké ilustrační foto, které najdeš někde na internetu, ale postupem času bych dávala vlastní Moc se mi Tvoje stránky líbí a Fazolový salát s čočkou mě úplně uchvátil!

arrow
profile_image
wmichaela
od 8. 7. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

64

Cituji Miccy: Naopak naprosto příšerně to vypadá v exploreru

No... ano... to je přesně ončo.

arrow
profile_image
Miccy
od 12. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na nikiee: Děkuji, je to popostrčení, aspoň se budu snažit dál

arrow
profile_image
Miccy
od 12. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Jannnie: určitě budu ráda, když dáš potom vědět, jak to chutnalo tobě

arrow
profile_image
Miccy
od 12. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na anake-xx: Juchů, úplně mě to popohnalo, zítra udělám masíčko a dodělám fotky

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené