Cituji ThinkTwice: fotky jak hotových jídel, tak třeba i ingrediencí,
To mě také napadlo a fotit to v průběhu přípravy. S těma fotkama to bude určitě zajímavější.
Cituji Miccy: že když ti může šéf koukat přes rameno, tak to máš určitě taky volnější
Nj, mají trochu pochopení pro moji úchylku na omlazení. Ale jen když je chvilka klidu a mám vše hotové. I když to úplně není nikdy, že.
Blog je hezký a určo se přimlouvám za fotky! Např. tištěné kuchařky bez fotek zásadně nekupuju i kdyby byly bůh ví jaké. Je to lepší i pro usnadnění vaření, vidíš reálnou podobu jídla, kolikrát ti v nesnázích dojde jak to asi udělat, aby vzniklo to co na fotce. A je to prostě koukatelnější, barevnější! Např. miluju u pečení dortů i fotodukumentaci postupu (např. jak se z plechu piškotu dostat ke tvaru holubice). A ještě malá poznámka. Text pod obrázkem na hlavní straně je moc namačkaný, trošku bych ho rozvolnila. Jinak fakt pěkné.
Já se přimlouvám, aby aspoň první věta byla bez gramatické chyby. Neber to jako rýpání, jen mě dokáže odradit hned první věta, si řeknu, že to tomu člověku nestálo ani za to, aby si to po sobě přečetl. A podle mého sebelepší recepty jsou bez fotek k ničemu, dneska už chce každý aspoň pár fotek.
Jinak přeji hodně čtenářů
Tak chyby jsou snad pryč, barvy nastaveny, obrázek dodělaný a recept s masem (tentokrát i s fotkama) taky zveřejněn. Akorát se obávám, že můj netalent na focení by to mohl trochu pokazit.
Reaguji na Miccy: Nechceš změnit, resp. vymazat úvodní odstavce, když klikneš na konkrétní recept? De facto tím nutíš člověka posouvat myš už ve chvíli, kdy si ani nepřečetl kousek recept (jasně, záleží na velikosti monitoru . Přijde mi to zbytečné mít tam úvod znova u konkrétních článků a vlastně jsem to ani moc neviděla. Klikám na recept proto, že chci vidět recept, ne znova číst úvod. A fotky vypadají dobře, nepodceňuj se
Reaguji na Miccy: Zrovna dneska nebo zítra jdu na to tiramisu tak dám vědět jak se povedlo a jak nám doma chutnalo
Cituji Jannnie: Zrovna dneska nebo zítra jdu na to tiramisu tak dám vědět jak se povedlo a jak nám doma chutnalo
Tak to se těším taky a jsem zvědavá, jestli se povede Už brzo přidám další recepty, zatím ale ležím doma v posteli a piju horké čajíky Chřipka je hnus
Reaguji na Christiania: samozřejmě časem zkusím zjistit, kde se to dá změnit, ale prozatím mi to nepříjde jako zásadní nedostatek
Reaguji na Miccy: Tak zrovna chutnáme první dávku tiramisu a je skvělé...moc dobré...jen mám malý zádrhel s cenou,kde a případně jakou značku jsi koupila mascarpone za 24czk /250g ? Já včera kupovala mascarpone,ale jedna 250g vanička stála 54czk....což není žádná láce. Podstatně se to tedy chuťově liší od pomazánkového másla to určitě...pokud však existuje cenově dostupnější mascarpone ..tak řekni kde ho mají
No tak to je krásná cena No podívej, určitě je potřeba hledat, asi taky koukám, že nejsi moc z levného kraje, protože tohle je šílená cena, u nás v Globusu ho pořád mají za 24,90. Posílám odkaz, aby si věděla, o jaký se jedná. Někde mají jiný druh za 29,- ale pořád to není šílených 54,- za vaničku, to mi příjde přemrštěná cena. Už chápu, proč to moc lidí nechce doma dělat, jak pokaždé píšu, je třeba se neleknout a trochu pohledat.
URL
Aha tak tohle jsem v Praze nikde neviděla....byli jsme v Intersparu tam pro jistotu neměli žádné - jen Philadelphia sýr,který se používá spíš na cheesecake ..navíc jedna vanička 125g Philadelphie stojí kolem 36czk, dále jsme byli v Tescu tam měli jen jeden jediný druh - vanička 250g za 54czk....uvedenou značku,na kterou je link jsem v Praze nikde neviděla ..každopádně zkusím mrknout i v Albertu i když tam nerada chodím kvůli těm jejich aférám ohledně čerstvého zboží...na druhou stranu zase nemám jako pracující a studující tolik času lítat po celé Praze shánět . Každopádně tiramisu nám moc chutná..určitě se do našeho repertoáru zařadí...jen vychytat tu cenu mascarpone
Tak u nás je Mascarpone (250 g) v Lidlu za 35,- Kč.
Reaguji na ema88: Díky za tip, zkusím se mrknout i v Lidlu ten mám docela blízko narozdíl od Globusu,který je přes celou Prahu
Ahoj, dnes jsem se koukla na Tvůj blog, a čtu se v receptu na prezidentské řízečky. Vypadá to zajímavě, jen, já nechci být šťoura, ale krájíme na kolečka cibuli a ne cibuly. Tak si to prosím oprav.
A pokud jsi to myslela jako množné číslo, tak se píše cibule, dvě cibule, tři cibule (dle vzoru růže). Já nejsem učitelka češtiny ale tohle mě tam trklo
A na konci velikánská bříška , jinak fotky dobrý, ,,tečou mi sliny"
Reaguji na sartre: Jasně taky občas koukám, že mi tam nějaká chyba uteče i tak děkuju za upozornění, protože vím, že čeština není zrovna jedna z mých silných stránek
Jinak děkuju Vám všem, vůbec jsem nečekala, že to bude někdo číst a za nedlouho oslavím 1000 návštěvníka
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.