Nazdárek holky, právě jsem dopekla 3 nohavice štrůdl pro rodiče, kteří se v pátek vrací z dovolené, zítra nemám čas, tak jsem je musela upéct dnes, nemáte nějaké rady a tipy jak štrůdl uchovat, aby byl v pátek jako čerstvý ?
Děkuji moc !
zmrazho a pak hpo tak tři hoďky před vytáhni můžeš ho pak trochu zapéct
já zamražuji pečivo čerstvě upečené a po rozmražení je takové jako když jsem jej koupila....
Reaguji na vinoteque:
Když já musím štrůdl už donést dneska našim do bytu, zítra nebudu vůbec doma a oni se vrátí ze čtvrtka na pátek ( Takže by si ho museli dopéct sami a bydlí v novém bytě, kde ještě nemají ani zapojenou troubu
Reaguji na beliveme:
Jj, přesně.. Klasickou hadřenou utěrkou Taky to tak dělám a ještě se mi nestalo, že by štrůdl oschnul nebo tak něco
Reaguji na Miska86:
Supeer, už jsem zakryla, děkuji
Já balím do folie a dám do ledničky. dva dny to krásně vydrží a je to vláčné. ale fakt ty dva dny, víc ne.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.