Další osud Tour a Omlazení vůbec

Stručná zpráva o stavu Omlazení. Dříve než se rozjedeme na dovolené.

img

Pápá záložky...

Druhá Tour de Omlazení


Druhá Tour de Omlazení  skončí 30.6. 2013. Další začne hned po ní a konec tentokrát dáme až na 15. ledna 2014, abychom měli přes svátky klid.

V té končící rozdělíme 30 cen. Rozešleme všechny hrníčky co nám zbyly a všechna trička, co tu máme. Dále poukázky v hodnotě 500Kč do nového eshopu Omlazení. Celkem 20 těchto poukázek. Rozdělíme je takto:

1. místo - 3 poukázky

2. místo - 2 poukázky

3. místo - 2 pokázky

4. -. 16. místo po jedné poukázce

Podmínkou využití poukázky bude objednávka v minimální výši 1000kč. Eshop spustíme na podzim.

Poukázky vám zašleme ve formě kódů. Jak s nimi naložíte, bude jen na vás. Poukázky budou k dispozci v druhé polovině července, v té době také rozešleme trička a hrníčky.

V příští Tour se pokusíme být ještě štědřejší, teď jdou všechny peníze na vývoj eshopu.... Přikládám obrázek s náhledem stránky s detailem produktu.

zoom Zvětšit

Kvízová otázka: Jaké národnosti je náš nový grafik Jakub A.?


Dále připravujeme

  • Widgety pro blogerky
  • Proměny
  • Rychlý kontakt moderátorek
  • Postupný redesign


Toť vše. Omlouvám se za stručnost, ještě dnes musím řešit návrh newsleteru, návrh balení balíčku v eshopu (lepící páska a tak) a spoustu dalších věcí....





Lukáš Vodička


Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jaké vychytávky pořídit do vaší ložnice?

Jaké vychytávky pořídit do vaší ložnice?

Životní styl komerční článek

Ložnice je místo, kde začíná a končí váš den. Je tedy dobré, abychom jí věnovali spoustu pozornosti a vytvořili v ní harmonickou atmosféru. K tomu nám dopomůže vhodný nábytek i pečlivě vybrané interiérové doplňky. Jestliže se v tom zrovna nevyznáte, nemusíte zoufat. Níže vám dáme užitečné tipy na vybavení vaší ložnice. Inspirace je tu!

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!