Reaguji na hyena 02: tak to nejsi sama, my grilujeme pořád, co to jde....bifteky, roastbeff, ryby, občas to proložíme špekáčkama z Globusu, hermelínem, ale největší potěšení je kýta z prasete a soudek pívečka
méně než
10 příspěvků
Reaguji na hyena 02: Jé, to je milé, ale z Prahy taky trochu z ruky Už jsem uvažovala o přenosném grilu a nějakém pražském parku, tak se asi někdy brzo vydám. Bohužel kolem sebe nemám lidi, co by byli pro takovou akci, tady je to samé na pivko na zahrádku a gril nikdo
Já miluji zelný od maminky mé kamarádky, recept bohužel neznám. Jinak nejčastěji dělám asi cherry rajčátka, mini mozarela, čertvá bazalka, balzamico + trošku olivového oleje, nebo někdy jen rajčata s mozzarelou a čerstvou bazalkou. Nebo šopský salát, nebo řecké tzatziky ( nebo jak se to píše) a ještě si určitě vzpomenu
méně než
10 příspěvků
Cituji Gogelka17: řecké tzatziky
Na to jsem zapomněla Nastrouhám okurku, sleju šťávu, přidám jogurt, nějaké koření bez glutamátu a nastrouhám do toho trochu česneku. Zamíchat, vychladit, super
Cituji hyena 02: Moje máma před 4 lety zdědila domek za Brnem, teď ho rekonstruujeme, a grilujem co to dá . Já tu hospodařím už 2 roky
Tak trochu závidím... My bychom taky grilovali, ale v bytě to jde ztuha A na nějaké pívečko na zahrádce v hospodě nás právě moc neužije. Takže si to trochu kompenzujeme jen u rodičů.
Já miluju coleslaw (občas do něj přidáme lžičku křenu) a nebo pak čerstvou zeleninu nakrájenou a jen tak přikusovat, mňam! No, hned bych šla
Cituji panda08: ale to spíš ne jako salát, ale jako dip...okurky, yogurt a dochutit..taky výborné...
nejlepší použít řecký salát a dochutit jen česnekem
Cituji panda08: a velké kousky nakrajíme papriky, rajčata a cuketu a skládáme do řad do pekáčku...zakapeme olivovým olejem , dáme na to neloupaný česnek, snítku majoránky, dosolíme a upečeme v troubě. ke grilování je to geniální věc
to musí být super - v alobalu na grilu jste to nezkoušeli?
méně než
10 příspěvků
hlávkový salát ,rajčata ,ředkvičky, okurka. a k tomu sosík . Bílý jogurt bez chuti a kulturou ,sůl ,pepř ,pár stroužků česneku rozdrtit do toho a trochu olivového oleje . No a potom bu´d rozmíchat do salátu nebo to dát na ogrilované maso ,je to fakt mňamka
V pondělí dělal Pohlreich nějaký salát ke grilovanému masu....vypadalo to hodně dobře, ale zrovna jsem nedávala moc pozor, jak se to přesně dělalo Neviděla jste některá?
Holky, tak jsem dělala ten salát, co dělal Polhreich a celou mísu jsem sama snědla fakt výbornej, budu dělat častěji.
U nás je favoritem salát, který často děláme samostatně jen tak: nakrájet zelenou, žlutou a červenou papriku, k tomu poměrově stejně nakrájet rajčata, přidat černé olivy - rozpůlené, zakápnout kvalitním olivovým olejem, lehce opepřit a přidat sýr Apetina - prodává se normálně v obchodech. Salát pak jen promíchat, nesolit - sýr je sám o sobě dost slaný.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.