Reaguji na Baďula: Tak tohle když čtu, mám obrovskou chuť to udělat. Všechno mňamky, které ráda. Díky za recept lenoši můžou sýrovou omáčku koupit hotovou v pytiku.
Reaguji na Ellamai:
není za co, příprava byla jednoduchá a rychlá Každopádně je hodně hotovek, které můžou hospodyňky místo bešamelu použit
Reaguji na Ellamai: Taťka si dělá v zapékací misce výbornou semlbábu! Rohlíčky, jablíčka, hodně skořice, cukru...
Reaguji na Ellamai: Moje oblíbené - jen několik surovin, rychle hotové a fámozní výsledek: zapečená bramborová kaše s tyminánem (http://www.foodstyle.cz/products/zapecena-brambor ova-kase-s-tymianem/)
Reaguji na Karamelka12: Jinak tedy, pokud máš opravdu více velikostí, doporučuji domácí créme brulée (http://www.apetitonline.cz/skola-vareni/3087-skol a-vareni-crme-brlee.html)
Děvčata, děkuji za recepty a nápady. Teď, když už tu nic nepřibývá, toto téma můžu uzavřít. Tak zas v nějaké jiné diskuzi naschle.
Cituji Ellamai: Teď, když už tu nic nepřibývá, toto téma můžu uzavřít.
Téma se uzavírá, když je vyřešen problém nebo se diskuse stočila tam, kam neměla, tohle otevřené určitě nechej!
Dobrá.
Mám tu jednu ňamku. Určitě nic nového pod sluncem a určitě existuje mnoho variant. Klidně vyzkouším všechny Vepřový bok s kostí na medu. Vzala jsem necelých půl kila, tak aby se to vešlo do skleněný misky. Dvě lžíce medu, sůl, pepř, zamíchat a maso tím vším opatlat. Kuchaři tomu řikají marinovat Na noc do lednice a ráno do trouby. Na 150 stupňů, aby se med nepálil a skoro tři hodinky bez povšimnutí v troubě. Jako přílohu jsem měla dva brambory. Upozorňuji, že ideální je tohle jídlo jíst o samotě. Kdokoli půjde kolem uďobne vám kus a vám nezbyde nic.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.