arrow
profile_image
Ellamai
od 15. 9. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na Baďula: Tak tohle když čtu, mám obrovskou chuť to udělat. Všechno mňamky, které ráda. Díky za recept lenoši můžou sýrovou omáčku koupit hotovou v pytiku.

arrow
profile_image
Baďula
od 11. 2. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na Ellamai:
není za co, příprava byla jednoduchá a rychlá Každopádně je hodně hotovek, které můžou hospodyňky místo bešamelu použit

Reaguji na Ellamai: Taťka si dělá v zapékací misce výbornou semlbábu! Rohlíčky, jablíčka, hodně skořice, cukru...

arrow
profile_image
Karamelka12
od 29. 6. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Ellamai: Moje oblíbené - jen několik surovin, rychle hotové a fámozní výsledek: zapečená bramborová kaše s tyminánem (http://www.foodstyle.cz/products/zapecena-brambor ova-kase-s-tymianem/)

arrow
profile_image
Karamelka12
od 29. 6. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Karamelka12: Jinak tedy, pokud máš opravdu více velikostí, doporučuji domácí créme brulée (http://www.apetitonline.cz/skola-vareni/3087-skol a-vareni-crme-brlee.html)

arrow
profile_image
Ellamai
od 15. 9. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Děvčata, děkuji za recepty a nápady. Teď, když už tu nic nepřibývá, toto téma můžu uzavřít. Tak zas v nějaké jiné diskuzi naschle.

arrow
profile_image
Red_fire
od 5. 11. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Ellamai: Teď, když už tu nic nepřibývá, toto téma můžu uzavřít.

Téma se uzavírá, když je vyřešen problém nebo se diskuse stočila tam, kam neměla, tohle otevřené určitě nechej!

arrow
profile_image
Ellamai
od 15. 9. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Dobrá.
Mám tu jednu ňamku. Určitě nic nového pod sluncem a určitě existuje mnoho variant. Klidně vyzkouším všechny Vepřový bok s kostí na medu. Vzala jsem necelých půl kila, tak aby se to vešlo do skleněný misky. Dvě lžíce medu, sůl, pepř, zamíchat a maso tím vším opatlat. Kuchaři tomu řikají marinovat Na noc do lednice a ráno do trouby. Na 150 stupňů, aby se med nepálil a skoro tři hodinky bez povšimnutí v troubě. Jako přílohu jsem měla dva brambory. Upozorňuji, že ideální je tohle jídlo jíst o samotě. Kdokoli půjde kolem uďobne vám kus a vám nezbyde nic.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené