arrow
profile_image
ammalka
od 12. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Ahojky holky,peču cukroví a jako každý rok mi zbyly bílky,poraďte co s nima,kromě kokosek,ty moc nemusím.

Udělej indiánky, já je dělala loni i předloni na piškoty z tesca a vždycky zmizí jako první

arrow
profile_image
Lentilie
od 21. 2. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

1EPE
Indiánky? No fofrem recept!

arrow
profile_image
Lilliana
od 13. 11. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji 1EPE: Udělej indiánky, já je dělala loni i předloni na piškoty z tesca a vždycky zmizí jako první

Dobrý nápad Pls, poraď jak na to.
My dělám z bílků pusinky, kokosky a ořechový pusinky.

arrow
profile_image
ammalka
od 12. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

1EPE
Dobrý nápad,ale já měla na mysli něco z ořechů.

Lentilie

Tenhle recept je osvědčenej, dávala jsem ho tam já, a ještě jsem nenašla nikoho, komu by se podle toho nepovedli.

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Mne zajímají ti "Indiánci" šup sem.

arrow
profile_image
Ninda
od 11. 1. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

bílkovej chlíbíček je výbornej a můžeš do něj nasypat co ti chutná! Tady je recept:
160g cukru moučka, 160g hrubé mouky, 70g rozpuštěné hery, 7 bílků, hrst sekané čokolády, mandlí (oříšků) a kandovaného ovoce
Z bílků ušleháme tuhý sníh, přidáme cukr a ještě zašleháme. Pak přidáme mouku (2 lžíce si dáme stranou na obalení ovoce a mandlí) střídavě s herou. Nakonec vmícháme ovoce, čokoládu a mandle. Zvolna promícháme, nalijeme do vymazané a vysypané chlebíčkové formy a zvolna pečeme na 180C. Hotový můžeme přelít čokoládovou polevou a dozdobit dle fantazie.

arrow
profile_image
Lentilie
od 21. 2. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

1EPE
Děkujíííííííííííí!!

arrow
profile_image
lili09
od 27. 11. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

z bílků budu dělat náplň do kremrolí.. jinak bílková omeleta je mooc dobrá na hubnutí, ale to není moc vánoční recept

arrow
profile_image
Courtney
od 14. 12. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Nebo kokosky

arrow
Neprodává v Bazaru

Já dělám z bílků pařížské rohlíčky. Z bílků vyšleháš sníh, trochu cukru, dáš tam namleté vlašské ořechy, trochu hrubé mouky. Z toho nastříkám na plech takový 4cm hady (proužky) a ty upeču. Na to nastříkám ozdobně trubičkou krém se Salka a másla. Poleju čokoládou. Je to fakt moc dobrý. Kdybys chtěla přenější recept, musela bych se podívat do sešítku.

jaromira
No na ty bych zapoměla....jsou dokonalý!

jaromira
To je fakt žrádýlko. Já mám takovou rychlejší obměnu, když se mi nechce plácat s krémem: Na 4 ušlehaný bílky dam 20dkg mletých ořechů a 15dkg moučkového cukru, dam do cukrářského sáčku a dělám na pečící papír takové bobky, do každého posadím lískáč a upeču.
Každý rok dělám pro babičky vaječný koňak, tak mi taky zbydou bílky.

jaromira
1EPE
Na kolik stupňů si nastavujete troubu když pečete ty rohlíčky?

Cituji saluska: Na kolik stupňů si nastavujete troubu když pečete ty rohlíčky?

150 a peču do hněda

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené