nikky
Jj jsem to já uvidime jestli se to trochu rozhýbe,teď jdou dolu spíš cm než kila,aspoň něco
Dalmatinka
,teď jdou dolu spíš cm než kila,aspoň něco
Pálíš sádlo, když jdou dolů cm a buduješ svaly, když nejde dolů váha.
Je to výhoda, že když potom budeš normálně papkat a občas třeba ujedeš, svalíky si poradí a spálí to. Sádlo si to jen uloží.
Děvčata, až budete péct vánočky a vlastně do jakéhokoliv kynutého těsta na koláče, přidejte si vždy vaničku majonézy do těsta. Těsto i vánočky jsou potom krásně vláčné a netvrdne tak rychle. Poradily mi to staré venkovské kuchařky a fakt je to bezva vychytávka.
suflatko
maove
Lískové oříšky v těstě
taky je dělám, ale z dávky 250 mouky a 150 cukru
Opsala jsem si to Masarykovo cukroví a letos určo zkusím
Chlebík jdu napsat na veky a bagety !!
Miluše
přidejte si vždy vaničku majonézy do těsta
takovou tu malou? ten čtvereček jak se prodává?
Ano, tu 100g. Nebo když mám tu Poličanku majonézu, takovej ten sáček z Penny.
suflatko
holky které pečete už teď.. proč tak brzy?? kvůli zaměstnání? či toho pečete tolik, že nestíháte od prvního? Já peču vždy až od 1.12 a za 14 dní nemám co dělat
maove
Lískové oříšky v těstě
hele to jsou moje kuličky Valérie
nikky
ty už takhle jedeš , jó? to u vás do vánoc vydrží? máš to někde zamčený
peču,nic jiného mi nezbívá.Mám toho dost.Z práce na dětí hokeje,já si chci pro sebe urvat aspoň 2 hodiny týdně na cvíčo a víkendy jezdíme s klukama po zápasech.
Upeču vždycky o dávku víc,to je tak akorát na tu jejich degustaci a ostatní vrznu do mrazáku.Letos v tom mám ještě hory a to bych faktk nezvládla....
maove
nikky
A ty ořechy jsou v tom rumu celé ???
normálně jak máš naloupaný vlašáky, tak je zaliju rumem, oni změknout, zapracuješ do těsta a jde to dobře krájet......ale rum už je nepoužitelný, je to strašně hořký.....
maove
nikky
že to s tou marmoškou pečou! Zkoušela jsi jaké to je pečené nebo nepečené , co je lepší??
já to peču bez marmošky, nepečené jsem je nezkoušela, nám chutnají pečené....