Reaguji na Laky: našim hafanům nevadí i starší. Kdyby se nechtěli připravit o venčiče snad by zbaštili i mě
Kdysi jsem četla, že běžně se dnes vyrábí chléb, který začíná brzy plesnivět, a i když to okem ještě nerozpoznáme, tak třetí den se na něm už začne něco tvořit, prostě je k vyhození. Nestačí lednička, jedině mrazák, ale do něj to dát hned po zakoupení. I když chleba z mrazáku je podle mě nejedlý
my dáváme pečivo na chlebník dokud je křupavé a když už stojí za houby tak ho tam šupnem, aby bylo aspoň měkké. Ale křupavoučké pečivo zavřit do chlebníku to nikdy, hned by bylo gumové - musí to být pěkně na vzduchu.
Cituji Natalya: I když chleba z mrazáku je podle mě nejedlý
Myslím, že to vůbec není pravda. Pokud tam dáš pečivo čerstvé a nenecháš tam moc dlouho, tak ho taky čerstvé vytáhneš Jinak pečivo mám v sáčku a položené pouze v proutěném košíku na lince. Chlebník je zbytečná krabice
jednoznačně v chlebníku nedám na něj dopustit. Neřekla bych, že má vliv na chleba.. když ho nevyhodim v čas plesnivý. Ale jako úschovna pečiva to je báječný Chleba v něm uchovávám v sáčku.
chléb máme v chlebníku (nerezový myslím z Ikea), ale i v tom chlebníku je v sáčku. Vypadá to dobře a když bysme ho náhodou zapomněli do sáčku dát, tak tam neztvrdne. Ono záleží i na chlebu - my kupujeme chleba v místní pekárně, kde jej přímo pečou, a chleba má klidně i 4-5 dnů naprosto skvělou chuť, není okoralý, je prostě pořád "chlebový". Chléb z hypermarketu je jen pro zlost, jako papír.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.