Ahoj,
holky z čeho děláte pomazánky?Myslím tuk jaký dáváte?Já někde tvaroh,pomazánkové máslo a do některých jsem používala Easy ,ale to už přestali vyrábět.Tak nevím čím ho nahradit.Když dám Heru aj. tak to v té pomazánce je tak divně cítit po té Heře,a jinak margaríny jsou takové vodnaté a ta pomazánka je samá voda a není pěkně hladká.
Reaguji na kosturka: nevím nezkoušela jsem,také mě napadlo,ale když to pak v lednici ztuhne,dá se to dobře mazat ta pomazánka?Protože máslo má tuhou konzistenci
Jo, když to smícháš s ostatníma surovinama, tak je to pěkně roztíratelný i z lednice. Dělám s máslem všechny pomazánky kam je třeba tuk
Reaguji na yahuskara: Já do všech používám jako základ nízkotučný tvaroh + pomazánkové máslo/kysanou smetanu
Reaguji na kosturka: aha,tak to teda vyzkouším,máslo bude nejlepší,občas používám i pomazánkové nebo tvaroh.Ale někdy to chce obměnu
Já dělám pomazánky z Máslíčka.
Chuť má jako máslo, ale roztíratelnost je stejná jako u rostliných másel.
...
Reaguji na yahuskara: Nedávno jsem použila do salámové pomazánky obyč máslo a po ztuhnutí v ledničce šla mazat trošinku hůř, ale žádná tragédie
Já většinu pomazánek z tvarohu, do toho trošku pomazánkvýho másla. Mamka dáva skoro všude i máslo a taky to není špatný.
Reaguji na yahuskara: pomazánku z HERY?? no to musela být teda chut fůůjj
já mám ráda nivovou s hruškou. Nastrouhat nivu, hrušku oloupat a trochu povařit v oslazené vodě. Nakrájet na malé kousky, přidat nivu, trochu majonézy a třeba tochu odlehčit bílým jourtem, dobrota žadné hnusné tuky, másla a pod.Navíc kdybyste vědeli jak se tady ty užasné margariny a spol vyrabí nestrčili by jste je už do hub
Fuj margaríny nežeru
Já hodně míchám základ z menšího množsví více surovin. Když do základu máslo, tak jen troška, zbytek tvaroh, lučina, gervais, zakysaná smetana....někdy přidám i trošku tavenýho sýra. + troška majonézy.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.