Tak jsem si tohle salko koupila a musím říct, že mi na chuť přišlo trochu až nahořklé . asi bylo zkaramelizované až moc, u normálního, které vždy vařím, se mi to nikdy nestalo. ale recept na bailyes vyzkouším, vypadá skvěle
Nešly by z něj vyrobit karamelky?
Miluju je a v posledních letech se mi nedaří koupit žádné, co by odpovídaly mým představám. Buď jsou to ty tvrdé, co se dají jen cucat, nebo drobivé, což k smrti nesnáším, ale sehnat takové ty tahací z dětství...nikde nic
Jen nevím, jak postupovat...rozetřít na pečící papír a sušit v troubě?..........poraďte.
Reaguji na Lulča: Ty už jsem taky zkoušela, ale jsou na povrchu jakoby drobivé a ten dobrý karamel je jen uvnitř. Přirovnala bych to k procesu cukernatění medu.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.