arrow
profile_image
malina.001
od 25. 11. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Tak jsem si tohle salko koupila a musím říct, že mi na chuť přišlo trochu až nahořklé . asi bylo zkaramelizované až moc, u normálního, které vždy vařím, se mi to nikdy nestalo. ale recept na bailyes vyzkouším, vypadá skvěle

Nešly by z něj vyrobit karamelky?
Miluju je a v posledních letech se mi nedaří koupit žádné, co by odpovídaly mým představám. Buď jsou to ty tvrdé, co se dají jen cucat, nebo drobivé, což k smrti nesnáším, ale sehnat takové ty tahací z dětství...nikde nic

Jen nevím, jak postupovat...rozetřít na pečící papír a sušit v troubě?..........poraďte.

Reaguji na prskafka: já pro ně jezdím do polska, myslíš krovky¨?

Reaguji na Lulča: Ty už jsem taky zkoušela, ale jsou na povrchu jakoby drobivé a ten dobrý karamel je jen uvnitř. Přirovnala bych to k procesu cukernatění medu.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené