Prosím, proč se mi vždycky smažák rozteče? Je to sýrem, nebo pánví, nebo co dělám špatně? Prosím, poradte. Nebo mám kvůli tomu vytahovat fritézu?
Děkuji.
M.
obalujem 2x.
Měli jsme i spešl sýr přímo na smažení, no neroztekl se, stačilo obalit jednou, ale není to ono, byl jak guma, vůbec se netáhl....
Obaluju 1x, nikdy mně nenapadlo, že mám víckrát. Děkuju, jinak vařit docela umím, ale toto mně štve, taková "banalita". Ten Smažák z Kauflandu není dobrý, i když se neroztéká, ale ta chut tedy...JInak nejméně se mi roztéká oštiepok, je malý, ale dobrý, jenom je kapku dražší.
Díky, M.
Cituji Maria: Je to sýrem, nebo pánví, nebo co dělám špatně?
Může to být i sýrem,ale spíš je potřeba pořádně obalit 2x,aby obal nepraskl.
Cituji Kubacis: my tedy ještě dáváme pak do chladničky
jo to taky! obalit 2x, dát do lednice, pak smažit.
Aspoň máš důkaz, že je to opravdu sýr, horší by bylo, kdyby se neroztekl To se mi stalo naposledy, ten byl tak hnusnej, jak rozteklá podrážka Ale jinak taky radím dát do mrazáku na chvilku. Nebo je také možné, že se ti rozteče, protože nemáš dostatečně rozpálený olej. Takhle na to manža zapomněl, když ho smažil a pak jsme měli k jídlu jen ten trojobal a on byl naštvaný a nevěděl čím to může být
Cituji klaruskaska: jinak taky radím dát do mrazáku na chvilku.
K čemu je dobré "zmrazit" sýr,když ho následně stejně dáš do rozpáleného oleje a ohřeješ?
Reaguji na Laky:
No to taky nevím, poradila nám to prodavačka v obchodě. Prostě to jednoduše funguje, 1 hodina v mražáku + dobře nahřátý olej. a je to.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.