Reaguji na pampalatrala: podle mě to nepůjde, to je moc řídký

arrow
profile_image
Miasofia
od 30. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

[cituji=pampalatrala]to mně neztvrdly vůbec[/cituji
ony tvrdnou časem, ne hned Jinak tu omegu tam vůbec necítím. Narozdíl od kuliček z Delisy, kde je máslo. To jde cítit víc než dost

olky potřebuju okamžitou radu
můžu udělat ty Raffaellka už dnes??
11dní před štědrým dnem,není to brzo??
nechci aby mi nějak okoraly nebo ztvrdly

Reaguji na veronika22: když je dáš do vzduchotěsné nádoby, a do chladu, tak se jim nic nestane

Reaguji na 1EPE:
jů ty seš rychlík
takže myslíš udělat a dát do krabičky a stačí lednice jo
tak to by bylo super kdyby vydržely

Reaguji na veronika22: vydrží určitě, mám v lednici něco podobného už od minulého úterý Holky mi choděj ochutnávat denně a prý je to pořád dobrý
Pokud ta krabice bude taková ta plastová, aby k tomu nemohl vzduch, nic se jim nestane

Reaguji na 1EPE:
tak super,děkuji za radu
doufám že se mi povedou budu je dělat prvně tak snad to nebudu vyhazovat

arrow
profile_image
Miasofia
od 30. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji veronika22: můžu udělat ty Raffaellka už dnes?

já je mám od soboty v lednici, koulet budu zítra Určo vydrží (pokud je nesníte )

Reaguji na Miasofia:
no toho se taky trošku bojím,ale ne nedám
až na štědrý den hezky
už se moc těším,dnes jsem připravila tu směs a zítra koulím-trochu jsem ochutnala a teda mnam

arrow
profile_image
Blaza88
od 15. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Výborný recept na Rafaelo je:

100% tuk, 1 salko, 2 vanilkové pudinky, kokos a oloupané mandle
Rozpustíme si tuk a do horkého vmícháme salko a van. pudinky. Mícháme dokud směs nevychladne a nezhoustne. Tvoříme kuličky a dovnitř vložíme mandli a obalíme v kokosu.

Dělám i obměnu verzi Ferero. Akorát místo vanilkových pudinků dávám kakaové a obaluji to v rozsekaných lískových oříšcích. Dovnitř dávám také lískový oříšek (ale může být i mandle).

arrow
profile_image
Blaza88
od 15. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Vůbec není brzo. Pokud se nebojíš, že ti je zbytek rodiny zbaští. U nás totiž mizí jako první rafaela. Jinak rozhodně mi to neztvrdne ani se nekazí. Nedávám to do žádné vzduchotěsné krabičky pouze do chladna popř. do lednice

arrow
profile_image
Miasofia
od 30. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Blaza88: 2 vanilkové pudinky

no ale pak je to nechutně žluté ne? To bych asi nechtěla, Rafelky mají být bílé...Já už je mám hotové, dala jsem je do krabice bez víka, zabalila alobalem a pro jistotu ještě obtáhla potravinářskou fólií, aby se k nim nikdo (hlavně já) nedostal

arrow
profile_image
Blaza88
od 15. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Vím, že je to potom žluté, ale u nás doma to neřešíme a bílý pudink jsem ještě nikde nesehnala a bez pudinku to není ono. Já zkouším různé variace a dávám klidně i jahodový pudink, prostě jaký seženu. Bílou barvu doladím kokosem.

arrow
profile_image
honeyMichell
od 1. 5. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

no a ted babo raď ..tak které rafaelo mám sakryš dělat ?

Reaguji na honeyMichell:
to nejjednodužší
salko,pytlík kokosu-já přidala 2 bílé delisy a super
dovnitř hezky mandličku a šup obalit v kokosu

můžu říct že je to bašta

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené