arrow
profile_image
bagheta
od 13. 8. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Jestli se vám zdají moc sladké ty ze salka, tak ani nezkoušejte rafaelo z bílé čokolády - to jsme jednou zkoušely doma s mamkou a nikdo to nechtěl jíst,jak to bylo přeslazený

Cituji bagheta: jak to bylo přeslazený

My sme taky jednou dělali něco podobného. Čokoška,máslo,smetana ke šlehání, kokos, cukr, oříšky. Těšila jsem se na to nejvíc ale bylo to mega sladký, přeslazený. Já si dala dvě a týden jsem pak sladký nemohla ani vidět. Kokosový snad i měsíc. Naštěstí pak u nás byla sousedka s dcerou a všechno to snědli

arrow
profile_image
Miasofia
od 30. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji bagheta: nezkoušejte rafaelo z bílé čokolády

no nestraš!! Jsem se rozhodla, že to vyzkouším, už to chladím v lednici... No uvidíme zítra Věřím, že salko opět vyhraje

arrow
profile_image
Miasofia
od 30. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Tak přesně dle očekávání - Rafaelo z Delissy mi vůbec nechutná. Za mě velké ne . Není to sice extra sladké, ale pořád v tom cítím jenom máslo. Zlaté Salko (a to jsem tam radši nedávala mandle, tušila jsem, že to nebude ono)

arrow
profile_image
beliveme
od 17. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na Miasofia:
jéé,to mi ani neříkej,zrovna se na to chystámono tam je docela dost toho másla no...

arrow
profile_image
Miasofia
od 30. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji beliveme: zrovna se na to chystám

radím vyzkoušet, sto lidí - sto chutí. Já to vyzkoušela a již nikdy více. Tento recept si do kuchařky nezapíšu

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

tak tam dejte másla míň,já si recepty skoro vždycky upravuju podle svý chuti,speciálně nepečené. A nebo zkombinovat delissa recept s tím salkovým.

arrow
profile_image
bagheta
od 13. 8. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji Miasofia: Zlaté Salko

souhlas

tak ještě že se chystám dát tam salko,kokos,mandličky a delisku
já si říkala že to máslo tam asi bude nic moc

arrow
profile_image
pampalatrala
od 6. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

tak jsem dnes vyrobila kuličky ze Salka, kokosu a s mandlí, ale je to děěěěsně přeslazený, nemáte někdo nápad, jak by se to dalo odlehčit? Myslíte, že by to bylo špatný smíchat s měkkým tvarohem?

Cituji pampalatrala: že by to bylo špatný smíchat s měkkým tvarohem?

pak bude trvanlivost minimální.......tvaroh se zkazí

arrow
profile_image
Miasofia
od 30. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji pampalatrala: ze Salka, kokosu a s mandlí

já to dělám ještě s Omegou a přeslazený mi to nepřijde a navíc to netvrdne

arrow
profile_image
pampalatrala
od 6. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji Laky: tvaroh se zkazí

no vidíš, to je fakt, s riccotou to bude asi podobný co?Leda jich dělat málo a připravit těsně před konzumací

Cituji Miasofia: navíc to netvrdne

to mně neztvrdly vůbec, jsou pořád krásně měkoučké, a není tam ta omega cítit? Omlouvám se za možná hloupý dotaz, ale s omegou sem ještě nic nepekla...

Cituji pampalatrala: a není tam ta omega cítit

to je jeden z důvodů, proč jsem to ani nezkusila, Omegu cítím i z čokoládové polevy

arrow
profile_image
pampalatrala
od 6. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

ještě mě napadlo, koupit neslazené kondenzované mléko a dosladit ho podle chuti moučkovým cukrem, co myslíte?

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené