Jestli se vám zdají moc sladké ty ze salka, tak ani nezkoušejte rafaelo z bílé čokolády - to jsme jednou zkoušely doma s mamkou a nikdo to nechtěl jíst,jak to bylo přeslazený
Cituji bagheta: jak to bylo přeslazený
My sme taky jednou dělali něco podobného. Čokoška,máslo,smetana ke šlehání, kokos, cukr, oříšky. Těšila jsem se na to nejvíc ale bylo to mega sladký, přeslazený. Já si dala dvě a týden jsem pak sladký nemohla ani vidět. Kokosový snad i měsíc. Naštěstí pak u nás byla sousedka s dcerou a všechno to snědli
Cituji bagheta: nezkoušejte rafaelo z bílé čokolády
no nestraš!! Jsem se rozhodla, že to vyzkouším, už to chladím v lednici... No uvidíme zítra Věřím, že salko opět vyhraje
Tak přesně dle očekávání - Rafaelo z Delissy mi vůbec nechutná. Za mě velké ne . Není to sice extra sladké, ale pořád v tom cítím jenom máslo. Zlaté Salko (a to jsem tam radši nedávala mandle, tušila jsem, že to nebude ono)
Reaguji na Miasofia:
jéé,to mi ani neříkej,zrovna se na to chystámono tam je docela dost toho másla no...
Cituji beliveme: zrovna se na to chystám
radím vyzkoušet, sto lidí - sto chutí. Já to vyzkoušela a již nikdy více. Tento recept si do kuchařky nezapíšu
méně než
10 příspěvků
tak tam dejte másla míň,já si recepty skoro vždycky upravuju podle svý chuti,speciálně nepečené. A nebo zkombinovat delissa recept s tím salkovým.
tak ještě že se chystám dát tam salko,kokos,mandličky a delisku
já si říkala že to máslo tam asi bude nic moc
tak jsem dnes vyrobila kuličky ze Salka, kokosu a s mandlí, ale je to děěěěsně přeslazený, nemáte někdo nápad, jak by se to dalo odlehčit? Myslíte, že by to bylo špatný smíchat s měkkým tvarohem?
Cituji pampalatrala: že by to bylo špatný smíchat s měkkým tvarohem?
pak bude trvanlivost minimální.......tvaroh se zkazí
Cituji pampalatrala: ze Salka, kokosu a s mandlí
já to dělám ještě s Omegou a přeslazený mi to nepřijde a navíc to netvrdne
Cituji Laky: tvaroh se zkazí
no vidíš, to je fakt, s riccotou to bude asi podobný co?Leda jich dělat málo a připravit těsně před konzumací
Cituji Miasofia: navíc to netvrdne
to mně neztvrdly vůbec, jsou pořád krásně měkoučké, a není tam ta omega cítit? Omlouvám se za možná hloupý dotaz, ale s omegou sem ještě nic nepekla...
Cituji pampalatrala: a není tam ta omega cítit
to je jeden z důvodů, proč jsem to ani nezkusila, Omegu cítím i z čokoládové polevy
ještě mě napadlo, koupit neslazené kondenzované mléko a dosladit ho podle chuti moučkovým cukrem, co myslíte?
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.