Reaguji na Labtec: Fakt?Já tedy ten škraloup miluju, ale přítel ne tak to zkusím.Takže celofán na to, že?to je asi jedno...
Reaguji na leontynka7: Jo to je uplně fuk, hlavně at je to zakryté. aby to jakoby ''neoschlo''
Cituji moniiik: já škraloup miluju na pudinku nejvíc
Rada jako stehno
Já taky říkám přikrýt to něčím, ono to neoschne. Já to přikrývám alobalem a v pohodě
Už ve více časopisech jsem četla posypat moučkovým cukrem, ještě jsem nezkoušela, mě ten škraloup taky nevadí,manžel ho nejí a dcerce to z toho sním já
Jednou jsem na to četla nějaký postup s tukem Lukanou.
Možná najdeš na netu.
Někdo na to leje trochu studeného mléka a po vychladnutí mléko vyleje. Já ho vždy pokryju potravinovou folii, A je bez škraloupu.
my ten vršek vždycky cukrujeme přes sítko moučkovým cukrem, pak se tam ten škraloup taky neudělá. jenom je třeba ten pudink míň osladit při vaření. btw. škraloup mi hoodně nechutná
Cituji Labtec: dát na něj sáček
To by mě nenapadlo, příště to zkusím.
Já dávám na puding pokrájené ovoce - třeba posledně kiwi na plátky, hroznové víno, a taky pak není škraloup.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.