Zdravím,
máte někdo zkušenosti s prací v KFC na "managerských" pozicích? Mám tím na mysli např. zástupce managera, magera provozovny, regionálního managera atd..Tyto nabídky mi přijdou celkem lákavé, ale zajímalo by mě jak je to třeba se směnami, v jakém rozmezí se mohou pohybovat výdělky na těchto pozicích, zda je to práce ve velkém stresu apod. Budu ráda za jakékoli postřehy, děkuji
Ahoj, měla jsem kdysi brigádu v McD, a když někdo chtěl na manažera, musel nejdřív do provozu (uklízení, kuchyně, pokladny), jako ostatní, akorát měl rychlejší hodnocení a povyšování. Směny měli většinou 12 hod - denní i noční. Někdy kratší (když tam bylo víc mngr). Když to srovnám s výrobními firmami, tak tu pozici bych nenazývala manažer, ale spíš vedoucí směny (platově taky tak, nevím detaily, ale nečekej "manažerský" plat).
Myslím, že v KFC to bude dost podobné.
Cituji Zuziik: Ahoj, měla jsem kdysi brigádu v McD, a když někdo chtěl na manažera, musel nejdřív do provozu (uklízení, kuchyně, pokladny), jako ostatní,
Cituji Zuziik: Myslím, že v KFC to bude dost podobné.
Přesně tak. Brigádničila jsem v KFC a kdo chtěl být manažer musel projít všechny oblasti nižších pozic a těm nejšikovnějším bylo nabídnutu manažerské místo nebo se na něj mohli přihlásit, až "obešli kolečko všech prací".
Výše zmíněného managerského platu by mne zajímala?
Reaguji na Kerolka: Ano, začíná se u pultu, jako obyčejná obsluha. Dostat se na pozici manažer znamená několik školení, učení, zkoušek před komisí a to je dost náročné. Pokud máš chut se učit, jsi schopna a budeš se chtít učit od základu i dějiny KFC, jdi do toho. Peníze jsou velmi dobré a ruzné výhody taky. O manažery se postarat umějí- o dobré.
Díky za odpovědi. S tím, že bych musela projít kolečko všech prací počítám..
Reaguji na Limetka 33: : nemáš přehled o tom, jak dlouho takové školení trvá?..a jak to je třeba se směnami na těchto pozicích, dělají se klasicky, ranní - odpolední (8.hod.) nebo 12.hod. směny?
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.