arrow
profile_image
Jahůdka17
od 23. 1. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na Lauritta:
Děkuji
Pak ti písnu,jak se mi povedla Papa a krásný den

arrow
profile_image
Jahůdka17
od 23. 1. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na Lauritta:
Tak konečně mám plech a včera jsme měli pizzu Dělala jsem jí z tvého těsta a byla výborná

arrow
profile_image
ILChazz
od 1. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Tak já peču na klasickém plechu a křupavá je i zespoda, tam je spíš důležité mít dobré těsto a péct na co nejvyšší teplotu v rozpálené troubě, kamarádka používá spešl plech, ale pizzu má nic moc, protože ji dává na 180° a peče asi 20 minut

arrow
profile_image
Jahůdka17
od 23. 1. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na Lauritta:
Tady dávám fotku mé první pizzy

smetanov pizza

arrow
profile_image
Lauritta
od 18. 7. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Jahůdka17:

arrow
profile_image
Kacka048
od 28. 7. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ty pizzi z kulatého plech vypadají dobře, já snad přemluvím mamku ať si ten plech koupíme
Mi když děláme pizzu na normální plech tak to těsto je moc vysoké ( nevím jak to napsat jinak), ale chutná stejně dobře.

arrow
profile_image
blabala
od 2. 4. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

méně než
10 příspěvků

že já jsem lezu, dneska jsem byla v tescomě pro plech a vzala i hmoždíř pizza je výborná

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené