stanikowa
Já občas ty vločky jím syrové - večer zaleju vodo
Vidíš, zkusím je ochutnat bez vaření. Vypadaly ráno po té noci ve vodě dost vláčně.
Myslím že na podobném způsobu se dělá Birchermüsli. Tam je to ale s mlékem a s kondenzovaným mlékem a smetanou. Ale to na hubnutí bhohužel neeee
stanikowa
večer zaleju vodou
Jaké vločky používáte, že je večer namáčíte? Ptám se jen ze zvědavosti...Já vločky nemáčím vůbec, má ty jemné, tak bohatě stačí ráno dát potřebné množství do hrnce, přelít vodou a pár vteřin provařit. Do minuty je vše hotové.
Gaia
používám obyč vločky, ale namáčím je proto, že je nevařím vůbec, jím syrové
stanikowa
používám obyč vločky, ale namáčím je proto, že je nevařím vůbec, jím syrové
Jo takhle, aha. Děkuji za objasnění
Gaia
Já vločky nemáčím vůbec, má ty jemné, tak bohatě stačí ráno dát potřebné množství do hrnce, přelít vodou a pár vteřin provařit.
No já jsem dnes dělala kaši z vody poprvé a holky tady psaly, že je dobré je nechat namočené ve vodě, tak jsem to tak udělala.
Jinak používám vločky nedrcené. Většinou kupuju Tesco.
Zítra zkusím jenom povařit a uvidím jaký bude rozdíl.
Já vločky námáčím večer do mléka Chutnají ji jen tak samotné, vytáhnu a baším a používám většinou klasické nedrcené.
Kvetena
Zítra zkusím jenom povařit
Já pro změnu zítra zkusím jen namočit do vody a také uvidím
carolli
námáčím večer do mléka
Normálního nebo sójového? Já jsem je vždycky tedy jen těch pár vteřin povařila (nebo spíš ohřála), ale ve vodě.
Gaia
Normálního nebo sójového?
Do normálního polotučného.
carolli
Do normálního polotučného
Děkuji
Tak jsem před chvílí namočila svoji porci vloček do vody a jsem zvědavá na ráno. Jíš ji studenou? Asi už mi z tý kaše hrabe
Ale člověk je zvědavej
Gaia
Většinou jo Ve všední dny, kdy vstávám na poslední chvíli a naháním každou minutu takhle si večer navážím vločky, naleju mléko, šoupnu do ledničky a hotovo Krásně se nacucají a ráno jenom vytáhnu, jsou vynikající, slaďoučké
O víkendu "tuním" opravdovou teplou kaši Na radu SabinyG jsem ji zkusila s vodou a překvapivě nebyla vůbec špatná
Teda docela mi děláte chutě, v USA jsem byla zvyklá snídat ovesnou instantní kaši denně.. ale doma jsem jí nějak úplně vypustila.. asi si zítra taky skočím koupit vločky a zkusím si ji ukuchtit.. Instatní se asi neprodává, že jo?
Kamishka
Instatní se asi neprodává, že jo?
Prodává
a dokonce jsou moc dobré - různé příchutě - vyrábí ji Emco nebo Bona Vita
carolli
s vodou a překvapivě nebyla vůbec špatná
Já ji jím právě ve vodě, když potřebuji mléčné výrobky s kaší, tak tvaroh nebo bílý jogurt do 100g. Obyč.mléko ne, právě kvůli tomu, jak to tady vysvětlovala. Kdysi jsem o tom četla a je to fakt. Myslím, že tvaroh, b.jogurt a mléčné kysané výrobky by měly být OK s vločkami.
Gaia
Kdysi jsem o tom četla a je to fakt. Myslím, že tvaroh, b.jogurt a mléčné kysané výrobky by měly být OK s vločkami.
To určitě. Taky si do vloček a trošky mléka občas přimíchám hollandii
Pro zpestření. Snažím se vločky furt trošku obměňovat, aby se mi nepřejedly, když je jím opravdu denně. Zatím mi chutnají, dokonce bych je zařadila do svých TOP jídel
carolli
občas přimíchám hollandii
Jo, tak to je jeden ze dvou bílých jogurtů, které jím. Pak ještě Olma. Občas jiné české, ale opravdu selské jogurt jiných značek, ale tyhle dvě jsou favorité
carolli
když je jím opravdu denně
Já je mám úplně na každou snídani, ze začátku jsem střídala pohankovou kaši s ovesnou, ale ovesná je prostě ovesná
Žádné jehněčí ragú s mandlovou náplní a višňovým dražé...pěkně ovesná kaše, to je prim.
Skromné jídlo, ale výživné. Už aby bylo ráno